Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need help just bought 2 his hd 6950
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help just bought 2 his hd 6950

post #1 of 6
Thread Starter 
like title says bought two HIS hd 6950s and installed and they were working fine. i have them crossfired and about 10 minutes later the screen just went black and nothing like monitor is not detected. i tried just running one card and it does same so i put back in my gigabyte hd 6870 and no problems and crossfired both my 6870s and no issues. could both the new cards i just bought go bad or is my psu not strong enough?
these are cards i just bought
http://www.microcenter.com/single_pr...uct_id=0363813

my specs are:

intel i7 2600k
asus p8z68z-v
corsair 800w gs800 psu

PLEASE HELP ME.
post #2 of 6
Thread Starter 
this is also per specs on there site for power:
Power Supply Requirements

500 Watt Power Supply (600 Watt for CrossFire Mode)
post #3 of 6
You have plenty of power for them, try them each individually and see if they both do it. Also, reinstalling your drivers probably wouldn't hurt...something could've gone funky going from 6870's to 6950's...never know. Just make sure they're in the sockets all the way.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k Asrock Extreme 3 Gen 3 Z68 MSI R9 390 8GB Gskill Ripsaw 2x4GB 1600 Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
500GB 7200RPM 500GB 7200RPM Crucial M500 240GB SSD Windows 7 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
22" 1680x1050 Razer Blackwidow Corsair TX650 V2 NZXT Phantom (Black) 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9 Icemat V2 Eagle Tech ET-AR504LR-BK 2.1 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500k Asrock Extreme 3 Gen 3 Z68 MSI R9 390 8GB Gskill Ripsaw 2x4GB 1600 Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
500GB 7200RPM 500GB 7200RPM Crucial M500 240GB SSD Windows 7 x64 
MonitorKeyboardPowerCase
22" 1680x1050 Razer Blackwidow Corsair TX650 V2 NZXT Phantom (Black) 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9 Icemat V2 Eagle Tech ET-AR504LR-BK 2.1 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Thread Starter 
Yea tried individually all together it's the new ones all black completely. Like even on startup like nothing detected by my monitor..the fans are running but nothing coming on screen. And I removed drivers and catalyst completely before installing. Could 2 cards have just zapped put together?...
post #5 of 6
like Allen said reinstall driver.

put the 6870 back, uninstall driver, shut down system. replace the gpu with one 6950 first, install driver. shutdown and install the other.
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 16 / 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 10 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 16 / 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 10 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
I will try tonite after work. Could the drivers affect not even gettin windows startup screen and all!? I mean it all comes on just nothing on screen just constant black and monitor just blinks like its undetected.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD - General
Overclock.net › Forums › AMD › AMD - General › Need help just bought 2 his hd 6950