Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Not sure how to describe this issue..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Not sure how to describe this issue.. - Page 2

post #11 of 17
Thread Starter 
Uninstalled the drivers and used driver sweeper to ensure they were gone. UAC was already off. Reinstalled 11.9 and the same thing happens. Turned off HW acceleration so we'll see how that does.

As for CAP3, from what I read it seems it only applies to Crossfire, do I really need it?
Gaming
(20 items)
 
HTPC
(21 items)
 
My Stuff
(12 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3-3220 ASRock H77M EVGA 750ti CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1TB WD Black  2TB WD Green 4TB WD My Book Samsung Blu-Ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cougar 120mm PWM Windows 10 60" Vizio M60-C3 4K Logitech K400 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXStream 600w Silverstone GD05 Logitech K400 / MCE Remote Denon AVR-X2200W 
AudioAudioAudioAudio
Polk Audio Monitor II - CS2 BIC F12 - 12" Sub Polk Audio Monitor II - Monitor 70 x 2 Polk Audio Monitor II - Monitor 30 x 2 
  hide details  
Reply
Gaming
(20 items)
 
HTPC
(21 items)
 
My Stuff
(12 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3-3220 ASRock H77M EVGA 750ti CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1TB WD Black  2TB WD Green 4TB WD My Book Samsung Blu-Ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cougar 120mm PWM Windows 10 60" Vizio M60-C3 4K Logitech K400 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXStream 600w Silverstone GD05 Logitech K400 / MCE Remote Denon AVR-X2200W 
AudioAudioAudioAudio
Polk Audio Monitor II - CS2 BIC F12 - 12" Sub Polk Audio Monitor II - Monitor 70 x 2 Polk Audio Monitor II - Monitor 30 x 2 
  hide details  
Reply
post #12 of 17
Quote:
Originally Posted by Mudfrog View Post
Uninstalled the drivers and used driver sweeper to ensure they were gone. UAC was already off. Reinstalled 11.9 and the same thing happens. Turned off HW acceleration so we'll see how that does.

As for CAP3, from what I read it seems it only applies to Crossfire, do I really need it?
You don't need it. Your sig rig XF?
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #13 of 17
Thread Starter 
No, I don't have CF in any of my rigs. But you suggested CAP3 a few posts back. No worries I'll just leave it as it is.
Gaming
(20 items)
 
HTPC
(21 items)
 
My Stuff
(12 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3-3220 ASRock H77M EVGA 750ti CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1TB WD Black  2TB WD Green 4TB WD My Book Samsung Blu-Ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cougar 120mm PWM Windows 10 60" Vizio M60-C3 4K Logitech K400 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXStream 600w Silverstone GD05 Logitech K400 / MCE Remote Denon AVR-X2200W 
AudioAudioAudioAudio
Polk Audio Monitor II - CS2 BIC F12 - 12" Sub Polk Audio Monitor II - Monitor 70 x 2 Polk Audio Monitor II - Monitor 30 x 2 
  hide details  
Reply
Gaming
(20 items)
 
HTPC
(21 items)
 
My Stuff
(12 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3-3220 ASRock H77M EVGA 750ti CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1TB WD Black  2TB WD Green 4TB WD My Book Samsung Blu-Ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cougar 120mm PWM Windows 10 60" Vizio M60-C3 4K Logitech K400 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXStream 600w Silverstone GD05 Logitech K400 / MCE Remote Denon AVR-X2200W 
AudioAudioAudioAudio
Polk Audio Monitor II - CS2 BIC F12 - 12" Sub Polk Audio Monitor II - Monitor 70 x 2 Polk Audio Monitor II - Monitor 30 x 2 
  hide details  
Reply
post #14 of 17
Quote:
Originally Posted by Mudfrog View Post
No, I don't have CF in any of my rigs. But you suggested CAP3 a few posts back. No worries I'll just leave it as it is.
Did you make sure that you removed all older versions of the driver? And I wouldn't use DriverSweeper anymore if I were you, from what I understand it has problems with the newer AMD drivers.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700k ASUS ROG Strix Z270H EVGA GTX 980 Ti SC+ 32 GB G. Skill Ripjaws V 3200MHz CL14 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Samsung 840 EVO 250GB SSD Crucial MX200 250GB SSD Samsung SATA DVD+-R burner Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
23" Samsung 1080P Leopold Linear Touch (Cherry Red) Enermax Revolution85+ 1020W Antec 300 (CM modded) 
MouseMouse Pad
Logitech G500S Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700k ASUS ROG Strix Z270H EVGA GTX 980 Ti SC+ 32 GB G. Skill Ripjaws V 3200MHz CL14 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
Samsung 840 EVO 250GB SSD Crucial MX200 250GB SSD Samsung SATA DVD+-R burner Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
23" Samsung 1080P Leopold Linear Touch (Cherry Red) Enermax Revolution85+ 1020W Antec 300 (CM modded) 
MouseMouse Pad
Logitech G500S Razer Goliathus 
  hide details  
Reply
post #15 of 17
Thread Starter 
Yes, I uninstalled all older versions of the driver.

Still having the issue.. tried everything mentioned in this thread.
Gaming
(20 items)
 
HTPC
(21 items)
 
My Stuff
(12 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3-3220 ASRock H77M EVGA 750ti CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1TB WD Black  2TB WD Green 4TB WD My Book Samsung Blu-Ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cougar 120mm PWM Windows 10 60" Vizio M60-C3 4K Logitech K400 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXStream 600w Silverstone GD05 Logitech K400 / MCE Remote Denon AVR-X2200W 
AudioAudioAudioAudio
Polk Audio Monitor II - CS2 BIC F12 - 12" Sub Polk Audio Monitor II - Monitor 70 x 2 Polk Audio Monitor II - Monitor 30 x 2 
  hide details  
Reply
Gaming
(20 items)
 
HTPC
(21 items)
 
My Stuff
(12 photos)
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i3-3220 ASRock H77M EVGA 750ti CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1TB WD Black  2TB WD Green 4TB WD My Book Samsung Blu-Ray 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cougar 120mm PWM Windows 10 60" Vizio M60-C3 4K Logitech K400 
PowerCaseMouseAudio
OCZ ModXStream 600w Silverstone GD05 Logitech K400 / MCE Remote Denon AVR-X2200W 
AudioAudioAudioAudio
Polk Audio Monitor II - CS2 BIC F12 - 12" Sub Polk Audio Monitor II - Monitor 70 x 2 Polk Audio Monitor II - Monitor 30 x 2 
  hide details  
Reply
post #16 of 17
Quote:
Originally Posted by Mudfrog View Post
Yes, I uninstalled all older versions of the driver.

Still having the issue.. tried everything mentioned in this thread.
Try this Hotfix driver http://support.amd.com/us/kbarticles...16bHotfix.aspx
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #17 of 17
Haha. mudfod, i have the same problem man.
New rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-4670k ASRock Z87 Pro4 GTX 760 Windforce3x OC 2x1GB Kingmax+1x1GB A-Data+1x2GB A-Data 1333MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 640GB 16MB Cache LG DVD Drive Windows 7 64bit LG Flatron W2261VP-PF 
KeyboardPowerCaseMouse
CM QuickFire TK Red Chieftec 600w JARComputers CM Storm Spawn 
Audio
Superlux HD330 
  hide details  
Reply
New rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5-4670k ASRock Z87 Pro4 GTX 760 Windforce3x OC 2x1GB Kingmax+1x1GB A-Data+1x2GB A-Data 1333MHz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 640GB 16MB Cache LG DVD Drive Windows 7 64bit LG Flatron W2261VP-PF 
KeyboardPowerCaseMouse
CM QuickFire TK Red Chieftec 600w JARComputers CM Storm Spawn 
Audio
Superlux HD330 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Not sure how to describe this issue..