Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › afterburner fan will not set to 100%!?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

afterburner fan will not set to 100%!?

post #1 of 2
Thread Starter 
I have just set up crossfire with my 5870s and now I can't put the fan speed to a constant 100% (I don't care about the noise) The fan profile does not work also now?!
My system
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 @ 3.6Hgz Gigabyte GA-X48-DS4 (rev. 1.3) ATI Radeon asus HD 5870 x 2 crossfire Crucial 8GB (4X2GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 Ballistix 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB Samsung Spinpoint F3 h50 (modded) Win 7 64bit Professional Dell 24" E248WFP x 3 (for eyefinity) 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries 7G 850W NorthQ Black Magic Flex Modular Coolermaster Cosmos Pure Black V2 Logitech G9 
Mouse PadAudio
SteelSeries 4HD Sound Blaster X-Fi Elite Pro 
  hide details  
Reply
My system
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 @ 3.6Hgz Gigabyte GA-X48-DS4 (rev. 1.3) ATI Radeon asus HD 5870 x 2 crossfire Crucial 8GB (4X2GB) DDR2 800MHz/PC2-6400 Ballistix 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB Samsung Spinpoint F3 h50 (modded) Win 7 64bit Professional Dell 24" E248WFP x 3 (for eyefinity) 
KeyboardPowerCaseMouse
SteelSeries 7G 850W NorthQ Black Magic Flex Modular Coolermaster Cosmos Pure Black V2 Logitech G9 
Mouse PadAudio
SteelSeries 4HD Sound Blaster X-Fi Elite Pro 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Quote:
Originally Posted by adebisi View Post
I have just set up crossfire with my 5870s and now I can't put the fan speed to a constant 100% (I don't care about the noise) The fan profile does not work also now?!
1. Uninstall Catalyst Package and Afterburner, select no when prompted to save settings.

2. Download and install latest WHQL Catalyst 11.9 + CAP3 (Crossfire) http://sites.amd.com/us/game/downloa...n_win7-64.aspx

3. Last, install Afterburner 2.2.0 Beta 8. Enable Unofficial overclocking etc.

Follow the 1, 2 and 3 above, all will be fine.
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › afterburner fan will not set to 100%!?