post #1 of 1
Thread Starter 
I have an old FSP 400W PSU, which doesn't have the extra 4-pin connector for the mobo (does have 4-pin CPU connector, just not extra 4-pin mobo molex).

I've heard (and seen) that some AM3 mobos work fine with just 20pin connected. Is this the case with FM1, or it needs the extra 4-pin?

Thanks

**EDIT: Ignore this thread, my old PSU has 150W on the 12v rail, which makes it useless.**
Edited by ronnin426850 - 10/22/11 at 12:43pm
My Rig
(14 items)
 
Ex-wife's Rig
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4460 AsRock H81M-DG4 Sapphire Rx470 Platinum KVR 1600 16Gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x Seagate 3Tb Samsung 850 EVO 120 Scythe Ninja 3 Rev.B Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Fujitsu Siemens A17-2A Logitech K280e SuperFlower SF-550K12XP Thermaltake Versa H25 
MouseAudio
Logitech G402 Sony MDR XD150 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 750K 4.0Ghz AsRock FM2A75 Pro4+ Sapphire R9 270X Dual-X Kingston 2x4Gb 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO 120  Western Digital 320Gb LiteON DVD-RW CoolerMaster Hyper Z600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 Toshiba 32" FullHD TV Logitech FSP Hexa 550 
CaseMouse
DeLUX Logitech 
  hide details  
Reply
My Rig
(14 items)
 
Ex-wife's Rig
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i5 4460 AsRock H81M-DG4 Sapphire Rx470 Platinum KVR 1600 16Gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
2x Seagate 3Tb Samsung 850 EVO 120 Scythe Ninja 3 Rev.B Windows 10 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
Fujitsu Siemens A17-2A Logitech K280e SuperFlower SF-550K12XP Thermaltake Versa H25 
MouseAudio
Logitech G402 Sony MDR XD150 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon 750K 4.0Ghz AsRock FM2A75 Pro4+ Sapphire R9 270X Dual-X Kingston 2x4Gb 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 EVO 120  Western Digital 320Gb LiteON DVD-RW CoolerMaster Hyper Z600 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 Toshiba 32" FullHD TV Logitech FSP Hexa 550 
CaseMouse
DeLUX Logitech 
  hide details  
Reply