Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Sli isnt working on any games
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Sli isnt working on any games - Page 2

post #11 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by bevo View Post
Glad you got it going. Do you get any screen tearing when you turn really fast with Vsync off. I can't run mine without it on, or the screen tears right down the middle when I turn very quick.
yes there is actually

I dont know what im doing wrong
Edited by pc-gamer - 10/23/11 at 9:00am
post #12 of 13
you need to set sli rendering mode to force alternate frame rendering 2

Edit:and you can turn vsync back on
Edited by Sasquatch in Space - 10/23/11 at 9:22am
HAVOK
(22 items)
 
Asus G72GX
(13 items)
 
Spanky
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k @ 4.5 Asus Rampage IV Formula Asus Strix 1070 Asus Strix 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G-Skill Trident X 4x4Gb 2400MHz Crucial MX100  Crucial MX100  Seagate Barracuda 1TB Storage 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda 500GB LiteON 24 x DVD RW Corsair H100i / Cougar Vortex push/pull Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
LG34UM57 Logitech G910 Orion Spark Corsair AX1200i Corsair Air 540 
MouseMouse PadAudioOther
Logitech G502 Proteus Core Spectrum Logitech G240 Creative X-Fi Titanium Logitech g930 Headset 
OtherOther
Logitech X-530s Asus ROG Premium Back Lit SLI Bridge 
CPUMotherboardGraphicsRAM
P8700@2.9GHz G72GX GTX 260m 3*2GB Samsung DDR2 800MHz@912MHz 
Hard DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7 HP x64 17.3 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I5 6600k @ 4.8GHz Asus Maximus viii Gene Asus Strix GTX 1070 G-Skill Ripjaw V 16GB 3200MHz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Hynix 256GB m.2 1TB Seagate Barracuda Corsair H100i v2 Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
55" LG 4K Logitech Wireless Corsair HX750 Corsair Air 240 
Mouse
Logitech Wireless 
  hide details  
Reply
HAVOK
(22 items)
 
Asus G72GX
(13 items)
 
Spanky
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i7 3930k @ 4.5 Asus Rampage IV Formula Asus Strix 1070 Asus Strix 1070 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
G-Skill Trident X 4x4Gb 2400MHz Crucial MX100  Crucial MX100  Seagate Barracuda 1TB Storage 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Seagate Barracuda 500GB LiteON 24 x DVD RW Corsair H100i / Cougar Vortex push/pull Windows 7 Home Premium 
MonitorKeyboardPowerCase
LG34UM57 Logitech G910 Orion Spark Corsair AX1200i Corsair Air 540 
MouseMouse PadAudioOther
Logitech G502 Proteus Core Spectrum Logitech G240 Creative X-Fi Titanium Logitech g930 Headset 
OtherOther
Logitech X-530s Asus ROG Premium Back Lit SLI Bridge 
CPUMotherboardGraphicsRAM
P8700@2.9GHz G72GX GTX 260m 3*2GB Samsung DDR2 800MHz@912MHz 
Hard DriveOSMonitor
Seagate 500GB 7 HP x64 17.3 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I5 6600k @ 4.8GHz Asus Maximus viii Gene Asus Strix GTX 1070 G-Skill Ripjaw V 16GB 3200MHz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Hynix 256GB m.2 1TB Seagate Barracuda Corsair H100i v2 Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
55" LG 4K Logitech Wireless Corsair HX750 Corsair Air 240 
Mouse
Logitech Wireless 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Sasquatch in Space View Post
you need to set sli rendering mode to force alternate frame rendering 2

Edit:and you can turn vsync back on
thanks for the help

Did as you suggested but no luck

I have to have the vsync on to get the sli going.

Very frustrating
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Sli isnt working on any games