Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › BSOD when having CCC installed
New Posts  All Forums:Forum Nav:

BSOD when having CCC installed - Page 2

post #11 of 15
Thread Starter 
edited my last post was hoping to get it done before any one replied
post #12 of 15
Thread Starter 
So just a little update. Downloaded the 11.10 abd cap 3 installed and all seemed well, then ccc crashed and upon reboot i would get amd driver crashed and recoverd error. And now ccc will not open at all. Uninstall and reinstall yeilds same result. When installing the drivers i get instaltion complete with warnings. Tried aReset on the bios and checked every thing still a no go. Not sure if i have a corrupt windows install or bad gpu mobo. Going to take one gpu out see what that does. Any other advice would be apperciated.

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
Edited by beefcrinkle - 10/25/11 at 12:19am
post #13 of 15
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #14 of 15
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Ken1649 View Post
I appreciate all the help Ken1649. i will try to uninstall and reinstall again without cap 3. but with the display drver crashing on windows boot it cant be related to BF3. Do you have any idea why it would be failing on boot? or giving me instillation complete with warnings dialog?
post #15 of 15
Thread Starter 
Figured out its a bad memory slot on mobo. Now to try and rma

Sent from my SGH-T989 using Tapatalk
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › BSOD when having CCC installed