Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › OCCT 4.0.0.B16 GPU test not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

OCCT 4.0.0.B16 GPU test not working

post #1 of 6
Thread Starter 
Tried installing OCCT 4.0.0.B16 but when I run GPU test, the screen that pops up only present a black image without the usual red image. My FPS doesn't go over 30 FPS during this test also. Is this supposed to be normal with this version?

I tried using OCCT v.3.1.0 and the image works and my FPS reaches 90+.
post #2 of 6
Thread Starter 
Anyone can try this?
post #3 of 6
Thread Starter 
Bump!
post #4 of 6
Thread Starter 
Bump please!
post #5 of 6
mine works and runs at 230fps
my gaming system
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD][Phenom II X4 955 Be] @ 3960mhz Nb @ 2.6 890FXA-GD70 asus dc II 6970 ocz amd black ready ddr3 1300mhz 7-7-7-16 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
m4   1tb and 300gb drives used to back up some stuff windows 8 Pro 64 bit dell ultrasharp u2410 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G cooler master gx 750 cooler master sniper black edition Logitech g9x 
Mouse PadAudioOther
Steelseries qck Heavy Razer Megalodon Mic = Samson meteor 
  hide details  
Reply
my gaming system
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
[AMD][Phenom II X4 955 Be] @ 3960mhz Nb @ 2.6 890FXA-GD70 asus dc II 6970 ocz amd black ready ddr3 1300mhz 7-7-7-16 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
m4   1tb and 300gb drives used to back up some stuff windows 8 Pro 64 bit dell ultrasharp u2410 
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G cooler master gx 750 cooler master sniper black edition Logitech g9x 
Mouse PadAudioOther
Steelseries qck Heavy Razer Megalodon Mic = Samson meteor 
  hide details  
Reply
post #6 of 6
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Joell28 View Post
mine works and runs at 230fps
Now that's weird. What could be the problem?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › OCCT 4.0.0.B16 GPU test not working