Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Google Chrome broken?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Google Chrome broken?

post #1 of 6
Thread Starter 
Here's my problem...Google Chrome will no longer load web pages...Chrome will start and act like it's trying to load a page but it never does. CPU usage will jump to around 30% and when I close the browser, a lone Chrome process is left running...how do I fix this?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 (3.7@1.275) ASRock Fatal1ty X370 Gaming 4K GTX 980 SC (1482/2000) 16GB G.Skill FlareX 3200mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO (500 GB) Seagate Barracuda (2TB) CM MasterLiquid 120 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VE258Q Corsair Strafe RGB EVGA Supernova 650 G2 Alienware Predator (2004) 
MouseAudioOther
Corsair Scimitar RGB Hyper X Cloud II XBox One Controller 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 (3.7@1.275) ASRock Fatal1ty X370 Gaming 4K GTX 980 SC (1482/2000) 16GB G.Skill FlareX 3200mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO (500 GB) Seagate Barracuda (2TB) CM MasterLiquid 120 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VE258Q Corsair Strafe RGB EVGA Supernova 650 G2 Alienware Predator (2004) 
MouseAudioOther
Corsair Scimitar RGB Hyper X Cloud II XBox One Controller 
  hide details  
Reply
post #2 of 6
Odd, is only Chrome doing this? If so, it's probably not malware. Have you tried clearing the cache, cookies, etc? Also, a re-installation can't hurt.
post #3 of 6
Try a uninstall/reinstall.
My Sandy Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700K 4.8ghz @ 1.32 vcore Asus P8Z68-V/Gen3 PowerColor 7950 Boost Patriot DDR3 1600 4gb x 2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1TB, 750 black LG SATA DVD burner Corsair A70 dual fan 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Zalman 23"  Azio PC P & C 750 Silencer NZXT ZERO 
MouseMouse Pad
Logitech MX-500 Laser My Desk 
  hide details  
Reply
My Sandy Rig
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700K 4.8ghz @ 1.32 vcore Asus P8Z68-V/Gen3 PowerColor 7950 Boost Patriot DDR3 1600 4gb x 2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 1TB, 750 black LG SATA DVD burner Corsair A70 dual fan 7 Home Premium 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Zalman 23"  Azio PC P & C 750 Silencer NZXT ZERO 
MouseMouse Pad
Logitech MX-500 Laser My Desk 
  hide details  
Reply
post #4 of 6
Thread Starter 
Tried the uninstall/reinstall and now it won't even open

EDIT-opens but same problem as before
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 (3.7@1.275) ASRock Fatal1ty X370 Gaming 4K GTX 980 SC (1482/2000) 16GB G.Skill FlareX 3200mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO (500 GB) Seagate Barracuda (2TB) CM MasterLiquid 120 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VE258Q Corsair Strafe RGB EVGA Supernova 650 G2 Alienware Predator (2004) 
MouseAudioOther
Corsair Scimitar RGB Hyper X Cloud II XBox One Controller 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 (3.7@1.275) ASRock Fatal1ty X370 Gaming 4K GTX 980 SC (1482/2000) 16GB G.Skill FlareX 3200mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO (500 GB) Seagate Barracuda (2TB) CM MasterLiquid 120 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VE258Q Corsair Strafe RGB EVGA Supernova 650 G2 Alienware Predator (2004) 
MouseAudioOther
Corsair Scimitar RGB Hyper X Cloud II XBox One Controller 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
post #6 of 6
Thread Starter 
Quote:

Tried everything they suggested...I got a page to load in Incognito, but the only extension I have is my avast web rep...disabling it didn't change anything in standard browsing
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 (3.7@1.275) ASRock Fatal1ty X370 Gaming 4K GTX 980 SC (1482/2000) 16GB G.Skill FlareX 3200mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO (500 GB) Seagate Barracuda (2TB) CM MasterLiquid 120 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VE258Q Corsair Strafe RGB EVGA Supernova 650 G2 Alienware Predator (2004) 
MouseAudioOther
Corsair Scimitar RGB Hyper X Cloud II XBox One Controller 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 (3.7@1.275) ASRock Fatal1ty X370 Gaming 4K GTX 980 SC (1482/2000) 16GB G.Skill FlareX 3200mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 850 EVO (500 GB) Seagate Barracuda (2TB) CM MasterLiquid 120 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS VE258Q Corsair Strafe RGB EVGA Supernova 650 G2 Alienware Predator (2004) 
MouseAudioOther
Corsair Scimitar RGB Hyper X Cloud II XBox One Controller 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Google Chrome broken?