Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › error 43 problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

error 43 problems

post #1 of 3
Thread Starter 
I had an error 43 on my sli 570s. Thats a hardware malfunction error, and it was for my GPUs. I took them both out, and they each worked fine by their selves and each worked in any PCI slot I tried. . I put them both back in together and they seem to work again. But now when I boot up I can't see my MOBOs bots screen at all. It just stays black and goes to windows.

What could be the problem?
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 asus rampage III SLI EVGA GTX 670 FTW 4gb 12 gig corsair dominator 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
ocz 120gig ssd corsair h70 windows 7 64 triple ASUS VE278Q for racing 
MonitorKeyboardPowerCase
50 inch panny plasma for shooters and movies G510 kingwin 1000 in win dragon rider 
MouseAudioOther
R.A.T. 7 polk rti a fronts and center, polk fxi rears, s... fanatec CSW 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 asus rampage III SLI EVGA GTX 670 FTW 4gb 12 gig corsair dominator 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
ocz 120gig ssd corsair h70 windows 7 64 triple ASUS VE278Q for racing 
MonitorKeyboardPowerCase
50 inch panny plasma for shooters and movies G510 kingwin 1000 in win dragon rider 
MouseAudioOther
R.A.T. 7 polk rti a fronts and center, polk fxi rears, s... fanatec CSW 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Thread Starter 
I even tried hitting DEL to go into my bois but it will not display anything. It's booting up windows now, but I can not get into the bios
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 asus rampage III SLI EVGA GTX 670 FTW 4gb 12 gig corsair dominator 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
ocz 120gig ssd corsair h70 windows 7 64 triple ASUS VE278Q for racing 
MonitorKeyboardPowerCase
50 inch panny plasma for shooters and movies G510 kingwin 1000 in win dragon rider 
MouseAudioOther
R.A.T. 7 polk rti a fronts and center, polk fxi rears, s... fanatec CSW 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 asus rampage III SLI EVGA GTX 670 FTW 4gb 12 gig corsair dominator 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
ocz 120gig ssd corsair h70 windows 7 64 triple ASUS VE278Q for racing 
MonitorKeyboardPowerCase
50 inch panny plasma for shooters and movies G510 kingwin 1000 in win dragon rider 
MouseAudioOther
R.A.T. 7 polk rti a fronts and center, polk fxi rears, s... fanatec CSW 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Reset my cmos and it seems everything is alright. Found out why I couldn't see my bios screen. I was using the 2nd card out to the tv.

Does this 43 error for hardware failure signal something bad to come, or was it maybe a fluke and the GPUs just needed to be taken out and put back in. I can't imagine a bad connection causing this problem. I had been usuing them for about 4 days with not one problem.
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 asus rampage III SLI EVGA GTX 670 FTW 4gb 12 gig corsair dominator 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
ocz 120gig ssd corsair h70 windows 7 64 triple ASUS VE278Q for racing 
MonitorKeyboardPowerCase
50 inch panny plasma for shooters and movies G510 kingwin 1000 in win dragon rider 
MouseAudioOther
R.A.T. 7 polk rti a fronts and center, polk fxi rears, s... fanatec CSW 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 asus rampage III SLI EVGA GTX 670 FTW 4gb 12 gig corsair dominator 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
ocz 120gig ssd corsair h70 windows 7 64 triple ASUS VE278Q for racing 
MonitorKeyboardPowerCase
50 inch panny plasma for shooters and movies G510 kingwin 1000 in win dragon rider 
MouseAudioOther
R.A.T. 7 polk rti a fronts and center, polk fxi rears, s... fanatec CSW 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › error 43 problems