post #21 of 21
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Cygone View Post
This will be a pump issue, either stopped working or lost power.

If your sitting on desktop doing nothing, the CPU will still heat up to 100c in less than a few mins, this is because the water is not going anywhere, you might as well not have a heatsink on it at all.

the GPUs on the other hand wont heat up fast at all, dont know why. I have tried this on my build and cut off the pump power while pc is running, CPU skyrockets in seconds, gpus do not.

Replace pump, job done.
Yeah replaced the pump - upgraded to the monster 655... *** were they thinking when they designed it!? Asif put the inlet and the outlet on the opposite of the 355 - just makes for awkward plumbing!! haha.

Ok, now the loop is back up and running, I'll make a video soon - any tips for me to keep it alive??
Munky
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 2600k Gigabyte GA-P67A-UD7-B3 Nvidia Gainward GTX580 Phantom (3GB DDR5) (SLI x2) 16GB (4x4) RIPJAWS X 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ 240GB Revo 2 LG Super Multi Blue (Bluray player/burner x10) EK Waterblocks, Custom Double Helix Res, MCP655... Windows 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" ASUS Full HD RGB LED Razer Black Widow Antec High Current 1200W Silverstone TJ07 Black 
MouseMouse PadAudio
Razer Mamba Razer Destructor Asus Essence ST 
  hide details  
Reply
Munky
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 2600k Gigabyte GA-P67A-UD7-B3 Nvidia Gainward GTX580 Phantom (3GB DDR5) (SLI x2) 16GB (4x4) RIPJAWS X 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ 240GB Revo 2 LG Super Multi Blue (Bluray player/burner x10) EK Waterblocks, Custom Double Helix Res, MCP655... Windows 7 64 
MonitorKeyboardPowerCase
27" ASUS Full HD RGB LED Razer Black Widow Antec High Current 1200W Silverstone TJ07 Black 
MouseMouse PadAudio
Razer Mamba Razer Destructor Asus Essence ST 
  hide details  
Reply