Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › I deleted some MBR and seems to have problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I deleted some MBR and seems to have problems - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
I got pass the first step but when it rebooted it gave me this message:

Windows boot manager

Bla bla, the repair option on windows installation disc.

File: /windows/system32/winload.exe

status: 0xc000000e


info: the selected entry could not be loaded because the application is missing or corrupt.
OC'ing
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k Asus P8Z68 Deluxe Sapphire HD 7750 Kingston FURYX 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 750 EVO Western Digital Green LG DVD Drive Corsair H60 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 x64 LG 22mp55 Seasonic MKII 620w Bronze Lancool k60 
Mouse
Logitech g400 
  hide details  
Reply
OC'ing
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k Asus P8Z68 Deluxe Sapphire HD 7750 Kingston FURYX 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 750 EVO Western Digital Green LG DVD Drive Corsair H60 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 x64 LG 22mp55 Seasonic MKII 620w Bronze Lancool k60 
Mouse
Logitech g400 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
sounds like your windows disk is corrupt. try burning it on a new disc
Chimera
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 2500k 4.8Ghz ASUS P8Z68-v PRO GEN3 Evga gtx 580 3gb Evga gtx 580 3gb 
RAMHard DriveCoolingOS
8Gb Veangence ocz agility 3 watercooled Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
d3 - 23" acer led monitors Logitech G15 1050W modular custom built from scratch case 
MouseAudioAudio
CM Inferno afterglow wireless 7.1 headphones w/ mic x-fi titanium soundcard 
  hide details  
Reply
Chimera
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
i5 2500k 4.8Ghz ASUS P8Z68-v PRO GEN3 Evga gtx 580 3gb Evga gtx 580 3gb 
RAMHard DriveCoolingOS
8Gb Veangence ocz agility 3 watercooled Windows 7 Ultimate 64bit 
MonitorKeyboardPowerCase
d3 - 23" acer led monitors Logitech G15 1050W modular custom built from scratch case 
MouseAudioAudio
CM Inferno afterglow wireless 7.1 headphones w/ mic x-fi titanium soundcard 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
Or, the DVD could have dust or debris on it.
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Thread Starter 
When I tried to boot it says:

Invalid Partition TABLE

Now I can see my 2 HD 250gb but it still missing my 2tb HD I can see it with the other HD during OS installation but I cant see it while I'm in the OS
Edited by Overclocker.Monster - 10/25/11 at 4:13am
OC'ing
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k Asus P8Z68 Deluxe Sapphire HD 7750 Kingston FURYX 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 750 EVO Western Digital Green LG DVD Drive Corsair H60 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 x64 LG 22mp55 Seasonic MKII 620w Bronze Lancool k60 
Mouse
Logitech g400 
  hide details  
Reply
OC'ing
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 2500k Asus P8Z68 Deluxe Sapphire HD 7750 Kingston FURYX 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 750 EVO Western Digital Green LG DVD Drive Corsair H60 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 x64 LG 22mp55 Seasonic MKII 620w Bronze Lancool k60 
Mouse
Logitech g400 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: SSD
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › SSD › I deleted some MBR and seems to have problems