Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ati 6970 problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ati 6970 problem

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi guys
I had 2 6970s under water cooled and I decided to sell them so I opened and put the stocked cooler back and I put them back in my pc it seems that I cane only identify 1 gpu and it get really hot above 100 0'c
I don't know what went wrong and when I enable the crossfire it docent enable the 2nd card I don't know what happened and when I want to play game the temperature keep getting high as soon it gets 100 I just quit the game and let it cool down and I can't enable the cross fire how ever I cane see crossfire enable option but when I enable it nothing happens it only identify 1 gpu
Help guys please.
I7 970 AT 4 GH
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 970 at 4GH water cooled EVGA 4 way classified MOBO GTX Titan SLI 12 GB tripple channel 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
160 GB Intell SSD 6 TB (3x2) 2 one TB raid 0 for games Sony (hx909) 52" Tv 3D cross 1200 watts PSU 
Case
HAFX  
  hide details  
Reply
I7 970 AT 4 GH
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 970 at 4GH water cooled EVGA 4 way classified MOBO GTX Titan SLI 12 GB tripple channel 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
160 GB Intell SSD 6 TB (3x2) 2 one TB raid 0 for games Sony (hx909) 52" Tv 3D cross 1200 watts PSU 
Case
HAFX  
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Check it again, it probs hasn't been seated properly.
Edited by Mechan1se - 10/25/11 at 5:52am
AMD Fanboy ;D
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1100T ASUS Crosshair IV Formula HD6950 Crossfire (Unlocked) Corsair Vengence 16GB DDR3-1600 CL9 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x Samsung F3 1TB LG Windows 7 64bit ASUS VH232T 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Silverstone 1200w Not atm Steelseries Sensei 
Mouse Pad
Steelseries QcK Heavy 
  hide details  
Reply
AMD Fanboy ;D
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1100T ASUS Crosshair IV Formula HD6950 Crossfire (Unlocked) Corsair Vengence 16GB DDR3-1600 CL9 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
3x Samsung F3 1TB LG Windows 7 64bit ASUS VH232T 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Lycosa Silverstone 1200w Not atm Steelseries Sensei 
Mouse Pad
Steelseries QcK Heavy 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
I tried resetting it didn't help any thing else I should do
I7 970 AT 4 GH
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 970 at 4GH water cooled EVGA 4 way classified MOBO GTX Titan SLI 12 GB tripple channel 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
160 GB Intell SSD 6 TB (3x2) 2 one TB raid 0 for games Sony (hx909) 52" Tv 3D cross 1200 watts PSU 
Case
HAFX  
  hide details  
Reply
I7 970 AT 4 GH
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 970 at 4GH water cooled EVGA 4 way classified MOBO GTX Titan SLI 12 GB tripple channel 
Hard DriveOptical DriveMonitorPower
160 GB Intell SSD 6 TB (3x2) 2 one TB raid 0 for games Sony (hx909) 52" Tv 3D cross 1200 watts PSU 
Case
HAFX  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Ati 6970 problem