Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Getting zillions of red dots on screen when using HDMI passthrough
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Getting zillions of red dots on screen when using HDMI passthrough

post #1 of 2
Thread Starter 
of my Auzentech X-fi Hometheater HD soundcard.
When i hook the monitor direct to GPU no such problem.

Whats going on? the signal processor on the Auzentech dying???
Pride and Joy
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 2600K @ 4.7Ghz (HT On) w 1.33v Asus P67 Sabertooth EVGA GTX 580 @930 core with 1.1v 8GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Vertex3 MAX IOPS 120GB + Samsung 1TB F3 RAID 0 LG 10X Blu ray drive Corsair H80 + 2 GT AP15s Windows 7 Ultimate 64bit SP1 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260 26" 1920x1200 Max Keyboard Nighthawk X9 mechanical Corsair AX850 GOLD CoolerMaster ATCS 840 Black 
MouseMouse PadAudioOther
Logitech G5 v1 Mionix Propus 380 Auzentech X-Fi Hometheater HD + Logitech Z5500 Wacom Bamboo Pen and Touch 
OtherOtherOther
Microsoft Lifecam Studio Sony Cyber-Shot DSC-WX50 digital camera Adesso ARC-1100 Remote Control 
  hide details  
Reply
Pride and Joy
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 2600K @ 4.7Ghz (HT On) w 1.33v Asus P67 Sabertooth EVGA GTX 580 @930 core with 1.1v 8GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Vertex3 MAX IOPS 120GB + Samsung 1TB F3 RAID 0 LG 10X Blu ray drive Corsair H80 + 2 GT AP15s Windows 7 Ultimate 64bit SP1 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260 26" 1920x1200 Max Keyboard Nighthawk X9 mechanical Corsair AX850 GOLD CoolerMaster ATCS 840 Black 
MouseMouse PadAudioOther
Logitech G5 v1 Mionix Propus 380 Auzentech X-Fi Hometheater HD + Logitech Z5500 Wacom Bamboo Pen and Touch 
OtherOtherOther
Microsoft Lifecam Studio Sony Cyber-Shot DSC-WX50 digital camera Adesso ARC-1100 Remote Control 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
Ok, I took out the card an cleaned off the dust on it and put it back in an now works perfectly.
Pride and Joy
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 2600K @ 4.7Ghz (HT On) w 1.33v Asus P67 Sabertooth EVGA GTX 580 @930 core with 1.1v 8GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Vertex3 MAX IOPS 120GB + Samsung 1TB F3 RAID 0 LG 10X Blu ray drive Corsair H80 + 2 GT AP15s Windows 7 Ultimate 64bit SP1 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260 26" 1920x1200 Max Keyboard Nighthawk X9 mechanical Corsair AX850 GOLD CoolerMaster ATCS 840 Black 
MouseMouse PadAudioOther
Logitech G5 v1 Mionix Propus 380 Auzentech X-Fi Hometheater HD + Logitech Z5500 Wacom Bamboo Pen and Touch 
OtherOtherOther
Microsoft Lifecam Studio Sony Cyber-Shot DSC-WX50 digital camera Adesso ARC-1100 Remote Control 
  hide details  
Reply
Pride and Joy
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I7 2600K @ 4.7Ghz (HT On) w 1.33v Asus P67 Sabertooth EVGA GTX 580 @930 core with 1.1v 8GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133 1.5v 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Vertex3 MAX IOPS 120GB + Samsung 1TB F3 RAID 0 LG 10X Blu ray drive Corsair H80 + 2 GT AP15s Windows 7 Ultimate 64bit SP1 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260 26" 1920x1200 Max Keyboard Nighthawk X9 mechanical Corsair AX850 GOLD CoolerMaster ATCS 840 Black 
MouseMouse PadAudioOther
Logitech G5 v1 Mionix Propus 380 Auzentech X-Fi Hometheater HD + Logitech Z5500 Wacom Bamboo Pen and Touch 
OtherOtherOther
Microsoft Lifecam Studio Sony Cyber-Shot DSC-WX50 digital camera Adesso ARC-1100 Remote Control 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Getting zillions of red dots on screen when using HDMI passthrough