Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Need help installation not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Need help installation not working

post #1 of 5
Thread Starter 
I trying to put a asus 6870 into my rig, but the screen wont show anything....
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k P8P67 Pro Version 3.0 MSI 970 Gaming 4G 8GB 2x4 Corsair Vengeance 
Hard DriveOptical DrivePowerCase
Samsung F3 Spinpoint Asus TX 750W Corsair HAF 932 
  hide details  
Reply
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k P8P67 Pro Version 3.0 MSI 970 Gaming 4G 8GB 2x4 Corsair Vengeance 
Hard DriveOptical DrivePowerCase
Samsung F3 Spinpoint Asus TX 750W Corsair HAF 932 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Quote:
Originally Posted by vie_huyn View Post
I trying to put a asus 6870 into my rig, but the screen wont show anything....
More details would help such as how the monitor connected such as VGA-VDI adapter, DVI, HDMI, DP and Catalyst version?
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Does it make a "BLEEP" when you turn the computer on?
If not chances are the GPU Is not plugged in properly, doesn't have enough power, or its dead.

So does the motherboard "BLEEP" when turned on?
B|Ue L4Z0R
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] I7 860 3.6Ghz HT On [1.288v] [ASUS] P7P55D Deluxe 1156 [Palit] GTX 460 2GB [A-Data] 2x4gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[OCZ] Vertex 3 120gb, [WD] Caviar Blue 500GB TSST Corp CDDVDW SH-223SL Windows 7 Home Premuim (Hacked Explorer) [LG] E1940 19inch 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Keyboard 3000 v2 [Thermaltake] EVO_BLUE 650W SLI-Ready [CoolerMaster] HAF X Microsoft Wireless Mouse 5000 
  hide details  
Reply
B|Ue L4Z0R
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] I7 860 3.6Ghz HT On [1.288v] [ASUS] P7P55D Deluxe 1156 [Palit] GTX 460 2GB [A-Data] 2x4gb DDR3 1333mhz 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
[OCZ] Vertex 3 120gb, [WD] Caviar Blue 500GB TSST Corp CDDVDW SH-223SL Windows 7 Home Premuim (Hacked Explorer) [LG] E1940 19inch 
KeyboardPowerCaseMouse
Microsoft Keyboard 3000 v2 [Thermaltake] EVO_BLUE 650W SLI-Ready [CoolerMaster] HAF X Microsoft Wireless Mouse 5000 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
put the old gpu back and unistall the driver. shut down and replace gpu with new. install the driver for the new gpu. this if you have not done so.

check the manual. it should say the same thing.
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 16 / 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 10 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
Second Intel Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2700 4.5/ 1.28 77 290 (2) 16 / 1866 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1000 360/240 10 64 28 2160 
PowerCase
850 540 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
thank for the respond guys. I got it work. Turn out not enough cable from asus, i need two of them, yet they give me only one. I had to get my old cable and now it working
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k P8P67 Pro Version 3.0 MSI 970 Gaming 4G 8GB 2x4 Corsair Vengeance 
Hard DriveOptical DrivePowerCase
Samsung F3 Spinpoint Asus TX 750W Corsair HAF 932 
  hide details  
Reply
System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k P8P67 Pro Version 3.0 MSI 970 Gaming 4G 8GB 2x4 Corsair Vengeance 
Hard DriveOptical DrivePowerCase
Samsung F3 Spinpoint Asus TX 750W Corsair HAF 932 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Need help installation not working