Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Hyper Transport Sync Flood Error? Da Heck?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Hyper Transport Sync Flood Error? Da Heck?

post #1 of 12
Thread Starter 
Ok, got the mobo in my sig, everything is running at stock cause i am waaay too lazy to search for a stable oc. went to launch furmark to double check my custom fan speed setting stuff in afterburner was working and the entire thing locks up...

i have seen this error many times while overclocking and usually i just bump the voltages and it seems to be better, now i have no freaken idea...
post #2 of 12
what is your HTT at often I see x2 and x3 running way low HT link speeds so it can bottleneck an overflow under heavy GPU load. 1800MHz is a good speed for HTT
Sandy Thunder
(18 items)
 
QuickSilver X1
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930k C1 4.6GHz @1.344v Sabertooth X79 2x EVGA GTX 560 Ti SC SLI 900/2106 Dominator 1866 16GB 9-10-9-27 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial M4 64GB 'Cuda 320GB XSPC Rasa 750 RX240 push/pull + Alphacool UT60 ... Win 7 Pro x64 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
Asus VE198D 19" Samsung 920NW 19" Samsung 906BW 19" Logitech G510s 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX850M Carbide 400R Cyborg M.M.O. 7 Corsair MM200 
AudioOther
Bose Music Monitor Nuforce Icon HDP 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1090T BE Sabertooth 990FX Radeon HD 5770 1GB Corsair Veangence Blue 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Caviar Black 1TB  Lite ON 16x DVD-R/RW ThermalRight Silver Arrow Windows 7 Professional 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Syncmaster 921BW 19" & Syncmaster 965 19" and S... Apple aluminum wired keyboard Corsair TX650 Silverstone TJ05 with window and thermal contro... 
MouseMouse PadAudio
logitech mx air None Monsoon MM-700 
  hide details  
Reply
Sandy Thunder
(18 items)
 
QuickSilver X1
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930k C1 4.6GHz @1.344v Sabertooth X79 2x EVGA GTX 560 Ti SC SLI 900/2106 Dominator 1866 16GB 9-10-9-27 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial M4 64GB 'Cuda 320GB XSPC Rasa 750 RX240 push/pull + Alphacool UT60 ... Win 7 Pro x64 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
Asus VE198D 19" Samsung 920NW 19" Samsung 906BW 19" Logitech G510s 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX850M Carbide 400R Cyborg M.M.O. 7 Corsair MM200 
AudioOther
Bose Music Monitor Nuforce Icon HDP 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II x6 1090T BE Sabertooth 990FX Radeon HD 5770 1GB Corsair Veangence Blue 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD Caviar Black 1TB  Lite ON 16x DVD-R/RW ThermalRight Silver Arrow Windows 7 Professional 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Syncmaster 921BW 19" & Syncmaster 965 19" and S... Apple aluminum wired keyboard Corsair TX650 Silverstone TJ05 with window and thermal contro... 
MouseMouse PadAudio
logitech mx air None Monsoon MM-700 
  hide details  
Reply
post #3 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by DSP1 View Post
what is your HTT at often I see x2 and x3 running way low HT link speeds so it can bottleneck an overflow under heavy GPU load. 1800MHz is a good speed for HTT
HTT? i don't even know what that is lol

i am running on full stock everything is running at what the manufacturer says it should
post #4 of 12
Thread Starter 
24 hr bumpage
post #5 of 12
Quote:
Originally Posted by h0thead132 View Post
24 hr bumpage
upload a cpu-z photo
post #6 of 12
HTT is your base frequency. You're having problems with your HT Link. Check voltage and frequencies, unless this is a BIOS problem. BIOS is current?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
INTEL ASUS XFX  SAMSUNG 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD/ST LG KUHLER WINDOWS 
MonitorKeyboardPowerCase
LG/SAMSUNG IBM MODEL M CORSAIR THERMALTAKE 
MouseMouse PadAudio
MS INTELLIMOUSE EXPLORER 3.0 REGULAR LARGE PAD ONBOARD but it USED TO BE A XONAR DG  
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
INTEL ASUS XFX  SAMSUNG 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD/ST LG KUHLER WINDOWS 
MonitorKeyboardPowerCase
LG/SAMSUNG IBM MODEL M CORSAIR THERMALTAKE 
MouseMouse PadAudio
MS INTELLIMOUSE EXPLORER 3.0 REGULAR LARGE PAD ONBOARD but it USED TO BE A XONAR DG  
  hide details  
Reply
post #7 of 12
Thread Starter 
Everything is fully updated and running fully stock







post #8 of 12
Thread Starter 
well it just happened again....

no load nothing, just sitting at the desktop...
post #9 of 12
Have you set your voltages manually or left them to 'auto'?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
INTEL ASUS XFX  SAMSUNG 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD/ST LG KUHLER WINDOWS 
MonitorKeyboardPowerCase
LG/SAMSUNG IBM MODEL M CORSAIR THERMALTAKE 
MouseMouse PadAudio
MS INTELLIMOUSE EXPLORER 3.0 REGULAR LARGE PAD ONBOARD but it USED TO BE A XONAR DG  
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
INTEL ASUS XFX  SAMSUNG 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD/ST LG KUHLER WINDOWS 
MonitorKeyboardPowerCase
LG/SAMSUNG IBM MODEL M CORSAIR THERMALTAKE 
MouseMouse PadAudio
MS INTELLIMOUSE EXPLORER 3.0 REGULAR LARGE PAD ONBOARD but it USED TO BE A XONAR DG  
  hide details  
Reply
post #10 of 12
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by GanjaSMK View Post
Have you set your voltages manually or left them to 'auto'?
All set to auto except RAM that is set to 1.67 or whatever the closest i could get to stock was
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › Hyper Transport Sync Flood Error? Da Heck?