Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Weird browser issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Weird browser issue

post #1 of 2
Thread Starter 
For some reason my facebook went screwy. I have been using Aurora for months since it was released with no issues. Yesterday I dont know what happened but it really screwed my facebook page up. All other sites are fine. IE works fine with it so i know its a firefox issue.

THings I have tried:
Reinstalled Aurora Latest build.
Installed Firefox Latest.
Scanned for malware, nothing.
Cleared cache in firefox aurora.

I am totally out of ideas




I highlighted the problems, I whited out all the personal stuff lol
Edited by ipod4ever - 10/28/11 at 8:59pm
rubberroof v2.2
(13 items)
 
Asus g74sx-bbk7
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.8Ghz Gigabyte p67-ud4 rev. B3 EVGA GTX 780 16gb Gskill @ 2133 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung 128 GB SSD, 1x WD Black 2 TB, 2 x WD Bl... Windows 7 Ultimate SP1 x64 HP 22 inch LCD + 37 inch Sharp Aquos(1080p) Microsoft Sidewinder 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Watt Modular Antec 1200 Logitech MX518 Rocketfish 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel 2630QM 560M 8 GB 2 x 500 
Optical DriveOS
DVD-RW Windows 7 Ultimate x64 
  hide details  
Reply
rubberroof v2.2
(13 items)
 
Asus g74sx-bbk7
(6 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600k @ 4.8Ghz Gigabyte p67-ud4 rev. B3 EVGA GTX 780 16gb Gskill @ 2133 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Samsung 128 GB SSD, 1x WD Black 2 TB, 2 x WD Bl... Windows 7 Ultimate SP1 x64 HP 22 inch LCD + 37 inch Sharp Aquos(1080p) Microsoft Sidewinder 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 850 Watt Modular Antec 1200 Logitech MX518 Rocketfish 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel 2630QM 560M 8 GB 2 x 500 
Optical DriveOS
DVD-RW Windows 7 Ultimate x64 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Disable hardware acceleration?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Weird browser issue