Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Problem with videos recorded with MSI Afterburner when uploaded to youtube?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with videos recorded with MSI Afterburner when uploaded to youtube?

post #1 of 2
Thread Starter 

Hey guys,
I've recently started recording stuff on my computer with MSI Afterburner. After transcoding them with Handbrake, and uploading them to Youtube, the beginning of the video very uhh, weird, to say the least. Does anyone know what could be causing this?

This is what I'm talking about:


Thanks!
-Dan
Waldo's Apartment
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K ASRock P67 EXTREME4 Sapphire 5870 1GB G.Skill 2 x 4 GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1 TB WD Caviar Black (OS, games) 1 TB Seagate Barracuda (media) 1 TB WD Caviar Black (extra storage) Sony NEC Optiarc 20X DVD±R Burner Black SAT 
CoolingOSMonitorKeyboard
Coolermaster Hyper 212 Plus W7 Ultimate 64-bit 2x Acer 22" Filco Majestouch 2 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX Black Edition 750W COOLER MASTER HAF 922 Logitech G400 QcK+ Medium Size 
AudioAudio
Astro A40 Sound System ATH-AD700 
  hide details  
Reply
Waldo's Apartment
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
2600K ASRock P67 EXTREME4 Sapphire 5870 1GB G.Skill 2 x 4 GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
1 TB WD Caviar Black (OS, games) 1 TB Seagate Barracuda (media) 1 TB WD Caviar Black (extra storage) Sony NEC Optiarc 20X DVD±R Burner Black SAT 
CoolingOSMonitorKeyboard
Coolermaster Hyper 212 Plus W7 Ultimate 64-bit 2x Acer 22" Filco Majestouch 2 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX Black Edition 750W COOLER MASTER HAF 922 Logitech G400 QcK+ Medium Size 
AudioAudio
Astro A40 Sound System ATH-AD700 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
If you haven't, try it with MSI Afterburner 2.2.0 Beta 8.
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Problem with videos recorded with MSI Afterburner when uploaded to youtube?