Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Bios settings not showing up in CPU-Z or memtest86+
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Bios settings not showing up in CPU-Z or memtest86+

post #1 of 3
Thread Starter 
I set my cpu-nb to 2800mhz, and my ram to 1600 7-7-7-20 1T in the bios, yet in both cpu-z and memtest86+ my timings show up as 9-11-11-29 1T

Whats going on here?
post #2 of 3
Quote:
Originally Posted by Hobybobag View Post
I set my cpu-nb to 2800mhz, and my ram to 1600 7-7-7-20 1T in the bios, yet in both cpu-z and memtest86+ my timings show up as 9-11-11-29 1T

Whats going on here?
You set them for the wrong channel. Check DCT0 and DCT1(better set the timings for BOTH)
Edited by IOSEFINI - 10/30/11 at 6:06pm
AMD-1
(13 items)
 
AMD-2
(8 items)
 
INTEL-1
(8 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASUS CrosshairV Formula Power Color AX7970 G.Skill Ripjaws Z 2400 10-12-12-31 
Hard DriveCoolingOSPower
A-Data 256G EK Supreme HF, Water Chiller Windows 8 x64 Seasonic Gold X850 
Case
LianLi PC-A77 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8320 Gigabyte 990FXA-UD7 Sapphire HD6970 1600 11-11-11-28 
Hard DriveCoolingPowerCase
OCZ Vertex3 120Gb Heatkiller 3.0, GTX140 + GTX120 Seasonic Gold X650 Lian Li PC-7FN 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770K Maximus V Gene Sapphire HD7950 OCZ Platinum 1600 7-7-7-24 
Hard DriveCoolingPower
SanDisk 256G Enermax ETD-T60-TB 650W 
  hide details  
Reply
AMD-1
(13 items)
 
AMD-2
(8 items)
 
INTEL-1
(8 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8350 ASUS CrosshairV Formula Power Color AX7970 G.Skill Ripjaws Z 2400 10-12-12-31 
Hard DriveCoolingOSPower
A-Data 256G EK Supreme HF, Water Chiller Windows 8 x64 Seasonic Gold X850 
Case
LianLi PC-A77 
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX-8320 Gigabyte 990FXA-UD7 Sapphire HD6970 1600 11-11-11-28 
Hard DriveCoolingPowerCase
OCZ Vertex3 120Gb Heatkiller 3.0, GTX140 + GTX120 Seasonic Gold X650 Lian Li PC-7FN 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770K Maximus V Gene Sapphire HD7950 OCZ Platinum 1600 7-7-7-24 
Hard DriveCoolingPower
SanDisk 256G Enermax ETD-T60-TB 650W 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by IOSEFINI View Post
You set them for the wrong channel. Check DCT0 and DCT1(better set the timings for BOTH)


I'm an idiot
thanks
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Bios settings not showing up in CPU-Z or memtest86+