post #1 of 1
Thread Starter 
From my sig-rig you can see I use a Llano system with the ability for Hybrid Crossfire.

When I installed the newest version of the AMD drivers I saw an option for the Crossfire itself. Enabling it causes the computer to not boot and freeze up completely on the splash screen. I have tried to go to the CLI interface but that doesn't work either. Same with recovery mode. The only option is to force the integrated chip in the EFI and uninstall the drivers.

I can boot with the EFI showing both are active and it works ok. The only problem is when trying to get them to work in tandem that the boot freezes up. Is there a workaround for this problem or do I just have to wait it out for drivers to fully support the Llano system?

Thanks in advanced.
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3450S Asus P8H77-I AMD HD7790 G.Skill Sniper  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD Scorpio Black OCZ Vertex II Samsung HD204UI Samsung HD204UI 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
Samsung HD204UI LG L246WP Razer Blackwidow Ultimate PicoPSU-160-XT 
CaseMouseAudio
My desk Razer DeathAdder 3.5G Fiio E10 USB DAC 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7-3615QM GT 650m Samsung Crucial M4 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB Windows 7 Ultimate 64-Bit 17.3" 1920x1080 Delta SADP-90FH D 90W 
MouseAudio
Logitech M505 Fiio E10 
  hide details  
Reply
     
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 3450S Asus P8H77-I AMD HD7790 G.Skill Sniper  
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
WD Scorpio Black OCZ Vertex II Samsung HD204UI Samsung HD204UI 
Hard DriveMonitorKeyboardPower
Samsung HD204UI LG L246WP Razer Blackwidow Ultimate PicoPSU-160-XT 
CaseMouseAudio
My desk Razer DeathAdder 3.5G Fiio E10 USB DAC 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7-3615QM GT 650m Samsung Crucial M4 
Hard DriveOSMonitorPower
Seagate ST1000LM024 HN-M101MBB Windows 7 Ultimate 64-Bit 17.3" 1920x1080 Delta SADP-90FH D 90W 
MouseAudio
Logitech M505 Fiio E10 
  hide details  
Reply