Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › No beep.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No beep. - Page 2

post #11 of 19
Thread Starter 
Please, is there no one else out there that had this probkem? I need help bad i just have no idea what the problem is.....
post #12 of 19
So everything is connected correctly inside the case and outside the case?
Plays Starcraft
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD phenom II x4 965 Gigabyte 970A-D3 ( im gonna add my own heatsinks) Powercolor HD 6870 4GB- 1600mhz G.Skill 
Hard DriveOSCase
1tb Seagate Barracuda windows 7 64 bit Storm scout 
  hide details  
Reply
Plays Starcraft
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD phenom II x4 965 Gigabyte 970A-D3 ( im gonna add my own heatsinks) Powercolor HD 6870 4GB- 1600mhz G.Skill 
Hard DriveOSCase
1tb Seagate Barracuda windows 7 64 bit Storm scout 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
risers?
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
P50
(15 items)
 
   
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i7-6700HQ NVIDIA Quadro M1000M 4GB Gskill 32gb 4x8gb DDR4 2300mhz Samsung 850 PRO - 1TB SSD m2 
Hard DriveOptical DriveOSOS
Seagate 2TB w/ 128MB Cache (ST2000LM007) Pioneer External USB-C Blu-Ray Burner Fedora 25 Win 10 LTSB 
MonitorMonitorMonitorPower
15.6" 1920x1080 IPS BenQ GL2460HM 24" LED BenQ GL2460HM 24" LED Lenovo 170w Power adapter 
MouseOther
MX-580 or Razor bluetooth something or other Docking station 40A50230US 
CPUMotherboardRAMHard Drive
i7 3770k BIOSTAR TH67+ 32gb 4x8 Corsair Vengence 1600 1x 256gb m2 
Hard DriveOSPowerCase
6x Seagate 2.5" 3tb > ~8.5tb raid 10 OpenSuse Seasonic G 550w Silverstone SG11B 
Other
Raid card 
  hide details  
Reply
post #14 of 19
Thread Starter 
yes, everything is connected 100% everything is good. Well not everything. I ordered a new motherboard its the same one if anything is can just return it if the same problem occurs. I just wanted to avoid buying new parts for my computer so soon.....I'm just surprised that no one else had this problem before.
post #15 of 19
no light on the board means no power...but if everything else is running thats just weird...is it onboard graphix? or are you using a discrete card? if so do you have a 2nd video card you could try?

also I dont know if this has anything to do with it but does that cpu support ddr2?
LIttle Giant
(14 items)
 
 
Old HP upgraded
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
3570k Asus P8Z77-I Deluxe  AMD Radeon HD Myst 7870 Tahiti Accelero Twin Turbo II 
RAMHard DriveHard DriveMonitor
16GB Corsair 1600  Samsung 840pro Samsung 500 GB 2.5" 7200 HDD Asus VG236h 120hz  
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K90 Corsair 500w Bitfenix Prodigy  Logitech G9x 
Mouse PadAudio
Rocketfish Hard dual sided Creative 2.1 speakers/Razer Megalodon/Charasis  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500k Asus P8Z68-lx XFX 685X Pny 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Wd caviar black FAALS Wd caviar blue  Ocz agility 2 Ssd Asus dvd burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Frio Win 7 home premium Hp 2207 Logitech G11 (rev 1) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Pc power and colling 775w Antech 900 Logitech G9x Rocketfish 
Audio
Razer megalodon 
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Athlon X2 4800+ ESC Nettle2 Asus 5770 wd Black 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD OCZ agility II Win 7 home Premium  Hp w2207 Logitech G11 
PowerCaseMouseMouse Pad
750w PC power and cooling Antec 900 Logitech G9 Rocket fish 
Audio
Razer Megelodon  
  hide details  
Reply
LIttle Giant
(14 items)
 
 
Old HP upgraded
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
3570k Asus P8Z77-I Deluxe  AMD Radeon HD Myst 7870 Tahiti Accelero Twin Turbo II 
RAMHard DriveHard DriveMonitor
16GB Corsair 1600  Samsung 840pro Samsung 500 GB 2.5" 7200 HDD Asus VG236h 120hz  
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K90 Corsair 500w Bitfenix Prodigy  Logitech G9x 
Mouse PadAudio
Rocketfish Hard dual sided Creative 2.1 speakers/Razer Megalodon/Charasis  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5 2500k Asus P8Z68-lx XFX 685X Pny 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Wd caviar black FAALS Wd caviar blue  Ocz agility 2 Ssd Asus dvd burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Frio Win 7 home premium Hp 2207 Logitech G11 (rev 1) 
PowerCaseMouseMouse Pad
Pc power and colling 775w Antech 900 Logitech G9x Rocketfish 
Audio
Razer megalodon 
CPUMotherboardGraphicsHard Drive
Athlon X2 4800+ ESC Nettle2 Asus 5770 wd Black 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
SSD OCZ agility II Win 7 home Premium  Hp w2207 Logitech G11 
PowerCaseMouseMouse Pad
750w PC power and cooling Antec 900 Logitech G9 Rocket fish 
Audio
Razer Megelodon  
  hide details  
Reply
post #16 of 19
Does the power supply spin up at all?

If it does, then immediately dies, I would assume your motherboard is grounded. I did this by accident the first time I tried cable management and hid some wires underneath. Make sure nothing is touching the back of the motherboard.
 
F@H
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 @ 4.0ghz EVGA x58 132-BL-E758-A1 2x EVGA 460 1 GB G.SKILL 3 x 2 GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Mushkin 40 GB SSD / WD Black 1 TB Windows 7 Home Premium 64-bit DCLCD 20.1" Logitech G15 
PowerCaseMouse
Antec TP 750 Antec 900 Logitech G5 
CPUMotherboardRAMCooling
i7 2700k ASUS Maximus Gene-Z z68 G.Skill 2133mhz Noctua NH-D14 
OSPowerCase
Ubuntu 10.10 BFG 650 Silverstone TJ08-E 
  hide details  
Reply
 
F@H
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 920 @ 4.0ghz EVGA x58 132-BL-E758-A1 2x EVGA 460 1 GB G.SKILL 3 x 2 GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Mushkin 40 GB SSD / WD Black 1 TB Windows 7 Home Premium 64-bit DCLCD 20.1" Logitech G15 
PowerCaseMouse
Antec TP 750 Antec 900 Logitech G5 
CPUMotherboardRAMCooling
i7 2700k ASUS Maximus Gene-Z z68 G.Skill 2133mhz Noctua NH-D14 
OSPowerCase
Ubuntu 10.10 BFG 650 Silverstone TJ08-E 
  hide details  
Reply
post #17 of 19
Thread Starter 
No, nothing is touching the back. And i did think that it was the power supply so i borrowed one from my friend its 800w and mine is 600w and is 3 to 4 years old when i attached the 800w power supply there was still nothing. And those lights on my motherboard is for some audio plug thing or w.e but the fact that those are not on means something. I just dont understand that everything is on but the display and my mouse and keyboard......
post #18 of 19
Sounds like a bad motherboard maybe? Im not too sure, but i had a similar problem a few months back where I fried my Mosfets and the description was the exact same. Anyone think that could be it?
6CORES!!
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1605T @ 3.54 1.37V ASUS M4A785-M 1GB Gigabyte Radeon HD4870 2x2GB .GSkill 800 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 640GB/1TB Spinpoint F3 ASUS DVD/CD w/ Lightscribe Xigmatek Dark Knight Windows 7 Ultimate 64-Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer 20inch 1600x900 Logitech G510 Corsair CMPSU-550VX 550W HAF 912 [Painted Black] 
MouseAudio
Logitech G700 Sennheiser HD201's 
  hide details  
Reply
6CORES!!
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1605T @ 3.54 1.37V ASUS M4A785-M 1GB Gigabyte Radeon HD4870 2x2GB .GSkill 800 DDR2 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WD 640GB/1TB Spinpoint F3 ASUS DVD/CD w/ Lightscribe Xigmatek Dark Knight Windows 7 Ultimate 64-Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer 20inch 1600x900 Logitech G510 Corsair CMPSU-550VX 550W HAF 912 [Painted Black] 
MouseAudio
Logitech G700 Sennheiser HD201's 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
Thread Starter 
Ok so because my motherboard was still way in it's warranty I sent it back to ASRock and they took a look at it and sent it back to me saying they fixed all the issues. They did not tell me what the problem was and I'm almost positive that they gave me a new motherboard and not my old one. But i Just installed it there is still no beep for some reason but as you can see everything works fine. So, for those who will encounter this problem in the future its the motherboard 100% and believe me I tried everything I could before sending it back to the manufacturer.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › No beep.