Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Keyboard Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Keyboard Problem

post #1 of 3
Thread Starter 
Hey everyone, I am running an Asrock 890GX Pro3 with Phenom II 1100T. I started overclocking the cpu, little by little, running P95 while checking temps. I overclocked multiplier only leaving clock speed intact. So far so good. I got up to about 3.9 with stock volt at 1.4. I bumped up volt and I got to 4.0 no problem. Ran P95 with no problems for about 20 min. Decided to push further. Got up to 4.1 just fine as well. Bumped up to 4.2 and got BSOD when loading OS. I figured i'd go into BIOS and bump up volt a little higher, however, as I boot up I hit del and get into UEFI bios just fine. However, keyboard goes dead after that. At times it will let me navigate with keyboard for about 2-3 seconds, but then goes dead soon after.

Very curious as I have no idea what could cause the problem. I tried all usb ports including 2.0 slots to no avail. I am using a razor lycosa keyboard but doubt strongly it's related to keyboard as it working beautifully before...

Any ideas? Thanks beforehand. First post btw!!
post #2 of 3
Im a bit new myself, but I'd suggest trying to clear CMOS and see if anything changes?

Does your mouse navigation still work?
post #3 of 3
Thread Starter 
I could definitely do that but I'd like to overclock it again. At 4.0 GHz, it was running just fine, and as a last resort I'd do just that but temps were still very low at 4.0, and I should be able to do a bit more if keyboard problem didn't occur.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › Keyboard Problem