Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Asus P8Z68-V Boot device LED on
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Asus P8Z68-V Boot device LED on

post #1 of 4
Thread Starter 
Hey

I just assambled a new PC with an Asus P8Z68-V MB Intel i5 2500k and an gtx 670. When i try to start the Boot device LED stays on and i don't get any picture ( neither onboard nor GPU). What are the reasons for that behavior and what shall i check now?
post #2 of 4
Make sure your GPU is installed properly, you may want to pull it out and setting it back into the PCI slot again just for good measure.

The boot LED might indicate the boot device isn't properly connected or being detected by your system. Make sure your HDD/SSD is connected properly with both the SATA and power cables.
Main (2014)
(12 items)
 
Work Rig (2012)
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k Gigabyte G1 Sniper Z97 EVGA GTX 770 4GB FTW 2x 8GB Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial MX100 512GB 2x WD SE 2TB (RAID-1) Corsair H100i Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardCaseMouse
LG 29UM65-P IPS CMStorm Quickfire TK Red Corsai A540 White Proteus Core 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k ASUS P8Z68-M Pro  EVGA GTX 680 SC+ 16GB Mushkin Enhanced Frostbyte 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 128GB LG GH24LS50  Noctua C12P Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 27" Displays CMStorm Quickfire TK Brown Cyberpower CP1500AVRLCD Lian Li PC-V354B 
MouseMouse PadAudio
Logitech G400 Mionix Sargas 900 Corsair SP2500 / Bose Cinemate Series II 
  hide details  
Reply
Main (2014)
(12 items)
 
Work Rig (2012)
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 4790k Gigabyte G1 Sniper Z97 EVGA GTX 770 4GB FTW 2x 8GB Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial MX100 512GB 2x WD SE 2TB (RAID-1) Corsair H100i Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardCaseMouse
LG 29UM65-P IPS CMStorm Quickfire TK Red Corsai A540 White Proteus Core 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500k ASUS P8Z68-M Pro  EVGA GTX 680 SC+ 16GB Mushkin Enhanced Frostbyte 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Crucial M4 128GB LG GH24LS50  Noctua C12P Windows 7 Pro 
MonitorKeyboardPowerCase
3x 27" Displays CMStorm Quickfire TK Brown Cyberpower CP1500AVRLCD Lian Li PC-V354B 
MouseMouse PadAudio
Logitech G400 Mionix Sargas 900 Corsair SP2500 / Bose Cinemate Series II 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
i removed the GPU and check again my drives but still no result. I ven tried to unplug all drives. Shouldn't it at least show me the boot screen?
post #4 of 4
Thread Starter 
Push!

Still no progress. I am using a be quiet Dark Power PRO PSU. I've read there have been problems cold starting a high end system. Anyone got an idea?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Asus P8Z68-V Boot device LED on