Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Nvidia Control Panel - NO SLI OPTION? [SLI HACK]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Nvidia Control Panel - NO SLI OPTION? [SLI HACK] - Page 3

post #21 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mike-IRL View Post
If you haven't tried re-installing Nvidia drivers yet, try that.
It fixed any problems I had with my setup.
I heard I use driversweeper in safe mode then try, correct?
Edited by xquisit - 11/8/11 at 4:36am
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
post #22 of 26
Quote:
Originally Posted by xquisit View Post
I heard I use driversweeper in safe mode then try, correct?
I used driversweeper once and it only caused me problems, since then I haven't used it.
The SLI hack took a few goes of re-installing drivers to work correctly for me, one or two installs produced more frames but half of them were just a black screen, in others I had the same problem you have.

Although, now that I think about it, that was the SLI hack itself.
I think hyperSLI worked straight away for me. I'm not sure if I had modded drivers installed or not but I just installed the newest drivers selecting a clean install and then installed hyerSLI.

Do you have an SLI bridge installed by the way?
Guessing yes as you said you got a performance increase before but I'll ask just in case.

It sounds like re-installing drivers might help anyway so give that a shot.
Ex-Kentsfield rig
(20 items)
 
Q6600 RIG :D
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
4790k MSI Z97M Gaming 780 Ti SLi Corsair Vengeance pro 2x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Seagate NAS 240GB m500s RAID 0 MCP 350 w/ res top >> MCP655 >> Heatkiller full... Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
3X QNIX 2560x1440 @ 110Hz G910 EVGA Supernova 1000 G2 Stacker 830 
MouseMouse PadAudioAudio
G402 / Deathadder 2K13 League of legends one, cloth ODAC >> O2 >> HD800 / K702s Samson mediaone 5as 
AudioOtherOtherOther
Samson GoMic Asus wireless AC Logitech G27 Logitech C920 Webcam 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus P5Q-E 8800GTX Crucial Ballistix Tracers 
Hard DriveCoolingOSPower
320GB Samsung spintpoint T166 Xigmatek Dark Knight 7 Chieftec 390W :p 
Case
Some generic chieftec one for now 
  hide details  
Reply
Ex-Kentsfield rig
(20 items)
 
Q6600 RIG :D
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
4790k MSI Z97M Gaming 780 Ti SLi Corsair Vengeance pro 2x8GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Seagate NAS 240GB m500s RAID 0 MCP 350 w/ res top >> MCP655 >> Heatkiller full... Windows 8.1 
MonitorKeyboardPowerCase
3X QNIX 2560x1440 @ 110Hz G910 EVGA Supernova 1000 G2 Stacker 830 
MouseMouse PadAudioAudio
G402 / Deathadder 2K13 League of legends one, cloth ODAC >> O2 >> HD800 / K702s Samson mediaone 5as 
AudioOtherOtherOther
Samson GoMic Asus wireless AC Logitech G27 Logitech C920 Webcam 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 Asus P5Q-E 8800GTX Crucial Ballistix Tracers 
Hard DriveCoolingOSPower
320GB Samsung spintpoint T166 Xigmatek Dark Knight 7 Chieftec 390W :p 
Case
Some generic chieftec one for now 
  hide details  
Reply
post #23 of 26
Thread Starter 
Safe mode, driversweepered, removed all NVIDIA, installed new NVIDIA.

Still same problem.



Yes, I have a SLI bridge installed. Sigh :X I didn't modify drivers for HYPER SLI, and I never installed SLI hack.
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
post #24 of 26
Thread Starter 
I finally installed my ethernet drivers, I even installed EVGA SLI enhancer, and still nothing. Ieven tried older drivers, nothing...

Any ideas?
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
post #25 of 26
I know this is an old tyhread but I am suffering with the same problem. I have even done a fresh windows install and still no change. In GPU-Z and nVidia CP I can see both cards and they are recognised. Yes they are in the correct slots on my P8P67-M Pro board, but for some reason are in x16/x1 mode and I have no idea how to get them into x8/x8 via bios (if I can even do it in that).
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-5700HQ MSI proprietary board nVidia GeForce GTX970M 8Gb DDR3 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
128GB M.2 1TB 7200RPM mechanical Windows 10 64 Bit 15.6" IPS FHD panel 
KeyboardAudio
SteelSeries RGB backlit MSI Dynaudio 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-5700HQ MSI proprietary board nVidia GeForce GTX970M 8Gb DDR3 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
128GB M.2 1TB 7200RPM mechanical Windows 10 64 Bit 15.6" IPS FHD panel 
KeyboardAudio
SteelSeries RGB backlit MSI Dynaudio 
  hide details  
Reply
post #26 of 26
Thread Starter 
I can't even remember how I got it to work last time, and that's why I'm stuck again...

Maybe I should resort to using the oldest drivers, but I don't know how I feel about that..
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
King state
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-5820k MSI X99A Raider EVGA GTX 980 Ti FTW Patriot Viper DDR4 3000MHz (4x4GB) 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung EVO 500GB Corsair H110i GT Windows 7 Ultimate 64 Asus VG248QE24" 144Hz TN 3D  
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2715H 27" 1440P IPS KBC Pok3r III ~CherryMX Red SeaSonic x-750 NZXT S340 ~White 
MouseMouse PadAudio
Logitech MX5818 SteelSeries Q+ FocusRite Scarlett 2i2 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Nvidia Control Panel - NO SLI OPTION? [SLI HACK]