Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 560 ti artifacts after a few minutes
New Posts  All Forums:Forum Nav:

560 ti artifacts after a few minutes

post #1 of 4
Thread Starter 
I got an open box 560 ti Frozr II and after a few minutes it artifacts. Would reapplying TIM be a possibility? I figure, it cant hurt.
post #2 of 4
You can try, though I would run MSI Afterburner and check the temperatures on it - if you aren't going over mid 90's under load after 5 minutes, then I would recommend unlocking voltage control, it probably just needs a slight voltage bump to run stable.
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
The Laptop
(6 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel i7 2860QM AMD Radeon HD 6770M Corsair Vengence 1600MHz Samsung 840 Pro 256GB 
OSMonitor
Mac OS X 10.8 1680 x 1050 anti-glare high resolution  
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Reapplying TIM probably wouldn't help unless you're seeing problems with your temps. If your temps seem normal, then try bumping the voltage up 5mV at a time until the artifacts stop occurring. Good luck smile.gif
Squirtle Approved
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.3GHz 1.256 ASUS P8P67 Deluxe MSI GTX 570 TFII @900MHz, 1.063v G.Skill Ripjaws X 2x4GB DDR3 1600 8-8-8-24 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 64GB + WDC Green 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Professional 64 Dell U2311h (23") + Samsung 2032NW(20") 
PowerCase
Corsair 650TX Corsair 650D 
  hide details  
Reply
Squirtle Approved
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.3GHz 1.256 ASUS P8P67 Deluxe MSI GTX 570 TFII @900MHz, 1.063v G.Skill Ripjaws X 2x4GB DDR3 1600 8-8-8-24 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 64GB + WDC Green 1TB Noctua NH-D14 Windows 7 Professional 64 Dell U2311h (23") + Samsung 2032NW(20") 
PowerCase
Corsair 650TX Corsair 650D 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
Well, the problem WAS I couldn't even boot. But any ways, I reapplied after OCN was down. Free time is risky. I'm posting after Metro 2033 for an hour. I don't know why, but I didn't even use alcohol, just a cloth and some TX4.
Idling at 29C.
Edited by AMDPhenomX4 - 11/10/11 at 5:57pm
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › 560 ti artifacts after a few minutes