post #1 of 1
Thread Starter 
hi,
I bought an AMD rig few days ago.It works fine unless I'm playing any game.

the screen goes black, the speakers making a buzzing sound and after 10-20 seconds later the PC would restart.when it's booting it would show 'Hyper transport sync flood error in last start up' and telling me to press F1 to continue.
Its very annoying as I can't play any game.At first I thought it's only happening with resource demanding games like GTA IV,Crysis1 or 2 ,Rage, MW3 etc.but its even crashing on very old games like COD 4, blazing angels 2 etc.In a nutshell it only crashes when gaming.
the strange thing is the system crashes randomly.sometimes 5-6 minutes and sometimes 7-8 hours of gaming.

First I heard its related to voltage or overheating.I ran prime95 for 3 hours and the cpu temp is under 55c and i think its not overheating.
then i raised my vcore and NB volt which was auto in bios but still no result.updating to latest bios also didn't help.

I am tired of solving this thing myself and I really need help.

my system:
cpu: AMD Athlon IIx4 640 @ 3.00GHz
Mobo: MSI 760GM-P33
RAM: 4GB DDR3(single stick)
GPU: sapphire radeon HD 6770
PSU: thermaltake TR2 500W
HDD:2 sata 7200RPM drives
Optical drive: ASUS DVD RW
(nothing is overclocked)
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E7300@2.66GHz Gigabyte G33-S2L Sapphire Radeon Hd 5770 4GB DDR2 
Power
Thermaltake 500w 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core 2 Duo E7300@2.66GHz Gigabyte G33-S2L Sapphire Radeon Hd 5770 4GB DDR2 
Power
Thermaltake 500w 
  hide details  
Reply