Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › CINEBENCH OPENGL PROBLEM
New Posts  All Forums:Forum Nav:

CINEBENCH OPENGL PROBLEM

post #1 of 2
Thread Starter 
Hey guys, So I decided to do some benching and got Cinebench 11.5 the other day, and it works fine for CPU benching, but whenever I try and bench my GPU it comes up with an error "open gl reference matching test failure" I have read some posts about this issue and everyone is saying to make sure everything in Catalyst Control Center is set to "Application Controlled" The thing is I do have everything set to App Controlled so I'm stumped on what could be causing this problem. I first tried benching with the 11.10 ATI drivers with no luck, so I updated to 11.11 but still the problem persists. I do have my 5670 overclocked to 840mhz/1040mhz, so could the overclock be the reason its giving this error? Any help would be gladly appreciated.Thanks.
Projekt Sabranco
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k Sabertooth Z97 Mark S ASUS Strix GTX 980 16GB Avexir S Type 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 Evo 250GB WDC Black 640GB  WDC Green 1TB Hitachi 1TB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WDC Elements 4TB Corsair H105 Windows 10 Pro x64 Samsung UN40H5203AF 
KeyboardPowerCaseMouse
Blackwidow Chroma Stealth Thermaltake Smart 1200w Fractal Design Arc Midi R2 Deathadder Chroma 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer Vespula Transformers Edition  HyperX Cloud II LOGISYS LDXRM12C RGB LED  Silverstone PP07-EPS8W 
OtherOther
Silverstone PP07-MBW Sliverstone PP07-PCIW 
  hide details  
Reply
Projekt Sabranco
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k Sabertooth Z97 Mark S ASUS Strix GTX 980 16GB Avexir S Type 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 Evo 250GB WDC Black 640GB  WDC Green 1TB Hitachi 1TB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WDC Elements 4TB Corsair H105 Windows 10 Pro x64 Samsung UN40H5203AF 
KeyboardPowerCaseMouse
Blackwidow Chroma Stealth Thermaltake Smart 1200w Fractal Design Arc Midi R2 Deathadder Chroma 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer Vespula Transformers Edition  HyperX Cloud II LOGISYS LDXRM12C RGB LED  Silverstone PP07-EPS8W 
OtherOther
Silverstone PP07-MBW Sliverstone PP07-PCIW 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Thread Starter 
Nobody can help?

EDIT: I updated my GFX drivers to 11.11c and it seems that it changed alot of my 3d settings for some reason, after opening CCC I noticed the changes and reverted back to my original settings and no more error in cinebench! biggrin.gif

2nd EDIT: It seems to be Catalyst A.I. causing this error in cinebench, I used ATI Tray Tools to disable it because in CCC there is no longer an option to disable it
Edited by mitchcook420 - 12/11/11 at 4:53pm
Projekt Sabranco
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k Sabertooth Z97 Mark S ASUS Strix GTX 980 16GB Avexir S Type 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 Evo 250GB WDC Black 640GB  WDC Green 1TB Hitachi 1TB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WDC Elements 4TB Corsair H105 Windows 10 Pro x64 Samsung UN40H5203AF 
KeyboardPowerCaseMouse
Blackwidow Chroma Stealth Thermaltake Smart 1200w Fractal Design Arc Midi R2 Deathadder Chroma 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer Vespula Transformers Edition  HyperX Cloud II LOGISYS LDXRM12C RGB LED  Silverstone PP07-EPS8W 
OtherOther
Silverstone PP07-MBW Sliverstone PP07-PCIW 
  hide details  
Reply
Projekt Sabranco
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k Sabertooth Z97 Mark S ASUS Strix GTX 980 16GB Avexir S Type 2400mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 850 Evo 250GB WDC Black 640GB  WDC Green 1TB Hitachi 1TB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WDC Elements 4TB Corsair H105 Windows 10 Pro x64 Samsung UN40H5203AF 
KeyboardPowerCaseMouse
Blackwidow Chroma Stealth Thermaltake Smart 1200w Fractal Design Arc Midi R2 Deathadder Chroma 
Mouse PadAudioOtherOther
Razer Vespula Transformers Edition  HyperX Cloud II LOGISYS LDXRM12C RGB LED  Silverstone PP07-EPS8W 
OtherOther
Silverstone PP07-MBW Sliverstone PP07-PCIW 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Benchmarks › Benchmarking Software and Discussion › CINEBENCH OPENGL PROBLEM