post #1 of 1
Thread Starter 
Rig in Sig logitech mx700 wireless mouse with logitech wired keyboard. Windows 7 64bit home premium. Just built this pc not even 3 weeks ago with all new parts, reused the m&kb

I was streaming a show on netflix and went back to the browser and i have this terrible mouse lag. Batteries are new and full charge. I had this happen last week also. Last week i ran a hdd test and it passed fine so i reinstalled windows and the problem went away. Now today 8 days later it starts up again.

Now videos are really laggyon huluwhich always playsfine and i have real bad mouse lag.I restarted the pc, turned it all the way off and its still doing it. Ran avg and malware bytes with no issues popping up, I'm lost on this any ideas on how to fix it?

It's so bad I'm typing this thread from my cellphone.
desktop
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I5 3570k srock Z77 Extreme 4 HIS HD6850  crucial ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Blue Lite On Windows 7 Home Premium 32 inch 1366x768 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech wireless corsair cx 430 Cooler Master Elite 371 Logitech Wireless 
Mouse PadAudio
the couch logitech 2 stereo speakers 
  hide details  
Reply
desktop
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core I5 3570k srock Z77 Extreme 4 HIS HD6850  crucial ballistix 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital Blue Lite On Windows 7 Home Premium 32 inch 1366x768 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech wireless corsair cx 430 Cooler Master Elite 371 Logitech Wireless 
Mouse PadAudio
the couch logitech 2 stereo speakers 
  hide details  
Reply