Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Black screen when enabling SLI
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Black screen when enabling SLI

post #1 of 4
Thread Starter 
I just installed the new beta drivers from nvidia and did a clean install. As soon as I enabled SLI the screen goes black and I can't see my desktop. I tried to restart in hope that the SLI would turn off but it won't. I can now only see my screen until it reaches the "Welcome" windows page. Does anyone know why this is happening or how to fix it because I currently can't access desktop
post #2 of 4
Press F8 before the windows Splash Screen and go into Safe Mode and remove the drivers, try using the latest WHQL's instead. Or try the Betas again, if the same thing happens revert to WHQL's.
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Well was defiantly the drivers. Reverted back to previous beta driver and not a problem. Strange that's the first time I've had problems with drivers
post #4 of 4
Quote:
Originally Posted by Jue View Post

Well was defiantly the drivers. Reverted back to previous beta driver and not a problem. Strange that's the first time I've had problems with drivers

BETA's can be temperamental but that's the nature of BETA's for you, and there purpose is for testing and to gather feedback of issues from the consumer. Glad all is well now...
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Black screen when enabling SLI