Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › p8z68-v/gen3 problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

p8z68-v/gen3 problem

post #1 of 5
Thread Starter 
my pc reboots after the windows logo, p8z68-v/gen3, any ideas?
Moanotronic5000
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K @4.8GHz Asus P8Z68-V /GEN3 XFX GTX260 8GB Corsair Vengeance 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Crucial M4 128GB 2TB Spinpoint F3 W7 64bit BenQ XL2411T 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 87 w/ Cherry MX Red Corsair AX650 Corsair 500R Razer Deathadder 
Mouse PadAudio
Steelseries QcK+ Sennheiser HD558 
  hide details  
Reply
Moanotronic5000
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K @4.8GHz Asus P8Z68-V /GEN3 XFX GTX260 8GB Corsair Vengeance 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Crucial M4 128GB 2TB Spinpoint F3 W7 64bit BenQ XL2411T 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 87 w/ Cherry MX Red Corsair AX650 Corsair 500R Razer Deathadder 
Mouse PadAudio
Steelseries QcK+ Sennheiser HD558 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Is it overclocked? If so, give it a little more voltage to the core and see if that fixes it.
post #3 of 5
Thread Starter 
just assembled the pc, everythings stock.
Moanotronic5000
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K @4.8GHz Asus P8Z68-V /GEN3 XFX GTX260 8GB Corsair Vengeance 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Crucial M4 128GB 2TB Spinpoint F3 W7 64bit BenQ XL2411T 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 87 w/ Cherry MX Red Corsair AX650 Corsair 500R Razer Deathadder 
Mouse PadAudio
Steelseries QcK+ Sennheiser HD558 
  hide details  
Reply
Moanotronic5000
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-2600K @4.8GHz Asus P8Z68-V /GEN3 XFX GTX260 8GB Corsair Vengeance 1866Mhz 
Hard DriveHard DriveOSMonitor
Crucial M4 128GB 2TB Spinpoint F3 W7 64bit BenQ XL2411T 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 87 w/ Cherry MX Red Corsair AX650 Corsair 500R Razer Deathadder 
Mouse PadAudio
Steelseries QcK+ Sennheiser HD558 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Try to update to the latest bios and see if that fixes the problem. If its still restarting, give it a little voltage bump even if it is stock and see if that helps. You may also have a corrupt install of Windows so if all else fails after flashing to new bios, reinstall Windows 7.
post #5 of 5
I just completed build w/i7 2600K. I cannot o/c using any of the manual settings that I have read in o/c posts through ai tweak. I am using modest settings like 38 for multiplier; lowered mem freq to 1333; did a vcore increase. The UEFI reverts back to stock. I was wonder if I need to RMA the board and get something that actually works for o/c. This might be operator error. I already loaded default values. I am not sure what else to do. I would like to see 4000MHz.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › p8z68-v/gen3 problem