Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Did I kill my CPU?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Did I kill my CPU? - Page 3

post #21 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Schmuckley View Post

ok..back to the setfsb..

Should i be trying SetFSB? What if it freezes again? Do you want some screens from CPU-Z and/or SetFSB to go by?
post #22 of 26
Thread Starter 
Okay... Its CV115FPVG... which i dont see on the list in SetFSB. Incompatible version?
post #23 of 26
hmm..try the cpv115 one..click get fsb..if it freezes..reboot..no biggie
 
Thuban Powah!
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5650 Asus P6X58D-E Sapphire HD 7950 G.Skill Trident-X 2600 CL10 
Hard DriveCoolingPowerCase
Samsung 840 pro Bong cooler / RASA waterblock Rosewill Capstone Gold 750 None 
MouseMouse PadAudio
cheap! Newegg box panel ibeats with onboard. 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1075T w/2 cores locked @ 4.2+ M4a89GTD-Pro XFX Radeon HD 5870 8gb Samsung ddr3 1600 11-11-11-28@ 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
OCZ Agility2 40gb WD Blue 500GB Lite-On RASA waterblock 
OSMonitorKeyboardPower
Windows & Linux Samsung 1080p 2 ms Dell Thermaltake TR2-800 
CaseMouse
Cooler Master Elite 330 (was) cheap 
  hide details  
Reply
 
Thuban Powah!
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5650 Asus P6X58D-E Sapphire HD 7950 G.Skill Trident-X 2600 CL10 
Hard DriveCoolingPowerCase
Samsung 840 pro Bong cooler / RASA waterblock Rosewill Capstone Gold 750 None 
MouseMouse PadAudio
cheap! Newegg box panel ibeats with onboard. 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1075T w/2 cores locked @ 4.2+ M4a89GTD-Pro XFX Radeon HD 5870 8gb Samsung ddr3 1600 11-11-11-28@ 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
OCZ Agility2 40gb WD Blue 500GB Lite-On RASA waterblock 
OSMonitorKeyboardPower
Windows & Linux Samsung 1080p 2 ms Dell Thermaltake TR2-800 
CaseMouse
Cooler Master Elite 330 (was) cheap 
  hide details  
Reply
post #24 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Schmuckley View Post

hmm..try the cpv115 one..click get fsb..if it freezes..reboot..no biggie

No freezing. Im slowly incrementing and setting the FSB/DDR slider... up to 3.3 so far. what should i be looking for to check stability?

Also, as an aside, I cant get my GPU to work
post #25 of 26
338

bump it up a step at a time and click "setsb" ..test with prime95..or..just do it til it freezes and back it down a couple..done!
 
Thuban Powah!
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5650 Asus P6X58D-E Sapphire HD 7950 G.Skill Trident-X 2600 CL10 
Hard DriveCoolingPowerCase
Samsung 840 pro Bong cooler / RASA waterblock Rosewill Capstone Gold 750 None 
MouseMouse PadAudio
cheap! Newegg box panel ibeats with onboard. 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1075T w/2 cores locked @ 4.2+ M4a89GTD-Pro XFX Radeon HD 5870 8gb Samsung ddr3 1600 11-11-11-28@ 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
OCZ Agility2 40gb WD Blue 500GB Lite-On RASA waterblock 
OSMonitorKeyboardPower
Windows & Linux Samsung 1080p 2 ms Dell Thermaltake TR2-800 
CaseMouse
Cooler Master Elite 330 (was) cheap 
  hide details  
Reply
 
Thuban Powah!
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Xeon X5650 Asus P6X58D-E Sapphire HD 7950 G.Skill Trident-X 2600 CL10 
Hard DriveCoolingPowerCase
Samsung 840 pro Bong cooler / RASA waterblock Rosewill Capstone Gold 750 None 
MouseMouse PadAudio
cheap! Newegg box panel ibeats with onboard. 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X6 1075T w/2 cores locked @ 4.2+ M4a89GTD-Pro XFX Radeon HD 5870 8gb Samsung ddr3 1600 11-11-11-28@ 8-8-8-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
OCZ Agility2 40gb WD Blue 500GB Lite-On RASA waterblock 
OSMonitorKeyboardPower
Windows & Linux Samsung 1080p 2 ms Dell Thermaltake TR2-800 
CaseMouse
Cooler Master Elite 330 (was) cheap 
  hide details  
Reply
post #26 of 26
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Schmuckley View Post

338
bump it up a step at a time and click "setsb" ..test with prime95..or..just do it til it freezes and back it down a couple..done!

i got it up to around 3.5 and then it froze... had to clear the CMOS again, but thanks to you, that wasnt to much hassle. I was using speedfan to watch the temp. My cpu was at 50C which seemed low. Any idea why i cant get my GPU to work? was it the CMOS? i tried to reinstall the driver but it just reinstalled ATI catalyst, and i dont even see that here. plugging into the card yields no output. maybe ill just call ati and bother them for a while instead.

so i should basically just get it up to what i can and call it quits? or is there more to be done?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Did I kill my CPU?