Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Forum Platform Help and Discussion  › Strange occurrence when linking
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Strange occurrence when linking

post #1 of 4
Thread Starter 
Greetings,

I just posted a link to the Newegg.ca website here: http://www.overclock.net/t/1177728/the-problem-with-a-single-psu-brand/120_20#post_15840056

However, when I click on the link, the browser opens a new tab with a blank page and changes my current tab to the Newegg.ca default site. It looks like this:

27

If I right click and choose 'Open in a New Tab' the problem does not persist. I'm using Firefox 8.0. Is this a problem because of the site or because of my browser?
Windy
(17 items)
 
Full Auto GPU-O
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 B1 @ 4.25GHz EVGA X58 Classified 3 (E770) EVGA GTX 970 SSC 24GB Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M500 120GB Crucial M4 256GB Samsung Spinpoint F3 1TB (2) LG BD-RW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 w/Scythe SFF21F Windows 10 Home Premium 64-bit Dell S2740L Deck Legend 105 - Fire / Linear 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair AX 750 Soldam Windy Black Knight Mionix Avior 8200 Rocketfish Speed 
Audio
Creative Soundblaster XTreme Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 540 Asus P7H55-M-PRO EVGA GTX 1070 FTW2 iCX 4GB Corsair DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
256GB Samsung 850 Pro 640GB Western Digital Caviar Black Lite-On CD/DVD Burner Linux Mint 18.1 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Home Premium 64-bit Samsung 2333HD Deck Legend 105 - Ice EVGA Supernova 650W P2 
CaseMouseMouse Pad
Lian Li Velocity Micro Custom Logitech G500 Rocketfish Speed 
  hide details  
Reply
Windy
(17 items)
 
Full Auto GPU-O
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 B1 @ 4.25GHz EVGA X58 Classified 3 (E770) EVGA GTX 970 SSC 24GB Corsair XMS3 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M500 120GB Crucial M4 256GB Samsung Spinpoint F3 1TB (2) LG BD-RW 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 w/Scythe SFF21F Windows 10 Home Premium 64-bit Dell S2740L Deck Legend 105 - Fire / Linear 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair AX 750 Soldam Windy Black Knight Mionix Avior 8200 Rocketfish Speed 
Audio
Creative Soundblaster XTreme Audio 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 540 Asus P7H55-M-PRO EVGA GTX 1070 FTW2 iCX 4GB Corsair DDR3-1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
256GB Samsung 850 Pro 640GB Western Digital Caviar Black Lite-On CD/DVD Burner Linux Mint 18.1 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Home Premium 64-bit Samsung 2333HD Deck Legend 105 - Ice EVGA Supernova 650W P2 
CaseMouseMouse Pad
Lian Li Velocity Micro Custom Logitech G500 Rocketfish Speed 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
I'm seeing it, too. Can anyone else please confirm? I'll get this filed as a bug, if so.
Morpheus Mini
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700T SN970 GTX 960 Crucial CT102464BF160B 
Hard DriveOSAudio
Samsung 850 Evo M.2 Windows 10 Pro MOTU Audio Express 
  hide details  
Reply
Morpheus Mini
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700T SN970 GTX 960 Crucial CT102464BF160B 
Hard DriveOSAudio
Samsung 850 Evo M.2 Windows 10 Pro MOTU Audio Express 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Confirmed on the latest waterfox, working as it should on IE9 32 and 64 bit
post #4 of 4
Gotcha, thanks! The bug report is in!
Morpheus Mini
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700T SN970 GTX 960 Crucial CT102464BF160B 
Hard DriveOSAudio
Samsung 850 Evo M.2 Windows 10 Pro MOTU Audio Express 
  hide details  
Reply
Morpheus Mini
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-6700T SN970 GTX 960 Crucial CT102464BF160B 
Hard DriveOSAudio
Samsung 850 Evo M.2 Windows 10 Pro MOTU Audio Express 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Forum Platform Help and Discussion  › Strange occurrence when linking