Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › 2600K BSOD 101?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

2600K BSOD 101? - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
They need to be disabled at all default settings in Bios?
I will go check my qpi.
Afterburner
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme 4.5Ghz Asus X99 Pro SLI Titan Xp Kingston HyperX 16GB 2400 DDR4 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
3X Samsung 850 EVO 1TB WD 2TB Black DVD/RW Combo Corsair H110i GT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Ultimate Dell 3415W 21:9 Das Keyboard Ultimate Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Lian Li PC-A77FA Logitech G9x Evga Titan Signature Pad DT 990 Creative Ti HD 
  hide details  
Reply
Afterburner
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme 4.5Ghz Asus X99 Pro SLI Titan Xp Kingston HyperX 16GB 2400 DDR4 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
3X Samsung 850 EVO 1TB WD 2TB Black DVD/RW Combo Corsair H110i GT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Ultimate Dell 3415W 21:9 Das Keyboard Ultimate Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Lian Li PC-A77FA Logitech G9x Evga Titan Signature Pad DT 990 Creative Ti HD 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
bios 2001 gave me nothing but problems...try reverting back to 1502.
Current rig
(11 items)
 
  
Reply
Current rig
(11 items)
 
  
Reply
post #13 of 14
Thread Starter 
I went in and disabled C3-C6 Cpu Reporting. It was on auto.


It wont let me revert back says outdated blah blah.

I am wondering if I didnt use the 3.1 revision bios instead of the one for my board.

I just re flashed the correct version of my Bios I am unsure if I had the 3.1 rev version installed mistakenly or not.

I do not know what QPI V is. If its VICCO its on auto seems to be floating between 1.056-1.065V

I have reverted to the default settings on the Mobo and made the changes above in respect to the c3-c6 reporting. My Vcore under IBT is around 1.31 with my overclock and higher Phase settings it used to be around 1.34 max.
Edited by Hawk777th - 12/11/11 at 6:08am
Afterburner
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme 4.5Ghz Asus X99 Pro SLI Titan Xp Kingston HyperX 16GB 2400 DDR4 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
3X Samsung 850 EVO 1TB WD 2TB Black DVD/RW Combo Corsair H110i GT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Ultimate Dell 3415W 21:9 Das Keyboard Ultimate Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Lian Li PC-A77FA Logitech G9x Evga Titan Signature Pad DT 990 Creative Ti HD 
  hide details  
Reply
Afterburner
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme 4.5Ghz Asus X99 Pro SLI Titan Xp Kingston HyperX 16GB 2400 DDR4 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
3X Samsung 850 EVO 1TB WD 2TB Black DVD/RW Combo Corsair H110i GT 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 64 bit Ultimate Dell 3415W 21:9 Das Keyboard Ultimate Corsair AX1200 
CaseMouseMouse PadAudio
Lian Li PC-A77FA Logitech G9x Evga Titan Signature Pad DT 990 Creative Ti HD 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Quote:
Originally Posted by Hawk777th View Post

I went in and disabled C3-C6 Cpu Reporting. It was on auto.
It wont let me revert back says outdated blah blah.
I am wondering if I didnt use the 3.1 revision bios instead of the one for my board.
I just re flashed the correct version of my Bios I am unsure if I had the 3.1 rev version installed mistakenly or not.
I do not know what QPI V is. If its VICCO its on auto seems to be floating between 1.056-1.065V
I have reverted to the default settings on the Mobo and made the changes above in respect to the c3-c6 reporting. My Vcore under IBT is around 1.31 with my overclock and higher Phase settings it used to be around 1.34 max.

Disabling the c3-c6 will hopefully stop ur crashing.
Next we can try the extra qpi/vtt (VCCIO) voltage.
Ruby
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i7 2700k HT - 5.0ghz; 1.42v [ASRock] Fatal1ity z68 Proffesional Gen3 [Sapphire] HD 7970's CrossfireX @ 1200/1700mhz ... [G.Skill] RipjawsX CL9D 2x4GB; XMP 2133mhz; 9-1... 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
[OCZ] Vertex 3 + [WD] VelociRaptor 600gb Gen3 +... [SONY] Optiarc DVD+RW Combo [EK] Res/Rad/Pump + [Koolance] CPU-360 block + ... [Microsoft] Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
[Samsung] 120hz 3D 27" LED 2ms -S27A950D- [Logitech] G19 [Antec] Quattro 1200w OC Edition [Antec] Dark Fleet 85 
MouseMouse PadAudioAudio
[Logitech] G500 [Razor] Vespula [Asus] Xonar HDAV 7.1 THX DTS [Logitech] Z-5500 speakers 
  hide details  
Reply
Ruby
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
[Intel] i7 2700k HT - 5.0ghz; 1.42v [ASRock] Fatal1ity z68 Proffesional Gen3 [Sapphire] HD 7970's CrossfireX @ 1200/1700mhz ... [G.Skill] RipjawsX CL9D 2x4GB; XMP 2133mhz; 9-1... 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
[OCZ] Vertex 3 + [WD] VelociRaptor 600gb Gen3 +... [SONY] Optiarc DVD+RW Combo [EK] Res/Rad/Pump + [Koolance] CPU-360 block + ... [Microsoft] Windows 7 Ultimate x64 
MonitorKeyboardPowerCase
[Samsung] 120hz 3D 27" LED 2ms -S27A950D- [Logitech] G19 [Antec] Quattro 1200w OC Edition [Antec] Dark Fleet 85 
MouseMouse PadAudioAudio
[Logitech] G500 [Razor] Vespula [Asus] Xonar HDAV 7.1 THX DTS [Logitech] Z-5500 speakers 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › 2600K BSOD 101?