Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Option to enable Crossfire not showing up? (6950s, 955, MSI 790XT)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Option to enable Crossfire not showing up? (6950s, 955, MSI 790XT)

post #1 of 45
Thread Starter 
Just go another 6950 today (reference 2 GB, both XFX 695A-CDNC). Shut the comp off, put it in the slot, connected the power and fired up. Uninstalled the drivers like I heard you were supposed to. Restarted, installed 11.11. restarted. Go into CCC, under the 'gaming' slider menu, the options to turn on crossfire dont show up, only '3D Application Settings'. Under the 'hardware information' tab, it shows I have two cards, but that one is 'disabled'. GPU-Z shows that I have two cards, but that crossfire is disabled and the second card is only running at 2x. My mobo is crossfire 'certified' or whatever, although only for 8x 8x. I also attempted to try it with 11.10, but that had the same result. Just bought the card secondhand, so it should be working. I am unable to take my first card out and test the second one to see if it works, as the first one is underwater. Please help! I need this computer to to last until Ivy, so I hope this can be easily fixed! I will take screens if it will help! thanks!
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #2 of 45
I hate to point out the obvious, but it's worth a shot. You said you installed it and plugged in the power, but did you connect the Crossfire bridge?
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #3 of 45
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by hajabooja View Post

I hate to point out the obvious, but it's worth a shot. You said you installed it and plugged in the power, but did you connect the Crossfire bridge?

Yea I forgot, the xfire bridge is connecting the cards using the connector closest to the bracket. To my knowledge that is the right one!
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #4 of 45
Quote:
Originally Posted by Shadow_Foxx View Post

Yea I forgot, the xfire bridge is connecting the cards using the connector closest to the bracket. To my knowledge that is the right one!

Yeah, you can use either one. Try uninstalling the drivers, rebooting into safe mode and then running Driver Sweeper.
Edited by hajabooja - 12/12/11 at 3:07pm
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #5 of 45
Thread Starter 
Ok I will do that and update as needed. Thanks!
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #6 of 45
Thread Starter 
Nothing, still same result.... Here is an image with the details..

Sizing fail, here is the full image... http://www.overclock.net/image/id/1347684

Top GPUz is the first card that was already installed, bottom is new one. Thanks!
Edited by Shadow_Foxx - 12/12/11 at 4:29pm
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #7 of 45
Quote:
Originally Posted by Shadow_Foxx View Post

Nothing, still same result.... Here is an image with the details..
Sizing fail, here is the full image... http://www.overclock.net/image/id/1347684
Top GPUz is the first card that was already installed, bottom is new one. Thanks!

Hmm... interesting. Maybe try taking both cards out, blowing out the PCI-E slots and putting them back in opposite order? Sounds like a bit of a fluke or something. Maybe try just one card at a time in each PCI-E slot?
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #8 of 45
Thread Starter 
Okay, that could be, maybe there is dust in the second pci slot. Could that be why its running at x2? Would I have to reinstall the drivers again after I do that? Thanks for the help mate!
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
post #9 of 45
Quote:
Originally Posted by Shadow_Foxx View Post

Okay, that could be, maybe there is dust in the second pci slot. Could that be why its running at x2? Would I have to reinstall the drivers again after I do that? Thanks for the help mate!

It could be, ya never know. I've seen some pretty weird stuff while building computers. Let us know how ya do. Also, is the top card currently showing 16x or 8x right now? Your motherboard should go to 8x/8x when it detects the second card correctly.
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 2600K @ 4.8ghz 1.38v ASRock Z68 Extreme4 Gen3 Gigabyte GTX 970 G1 16GB g.skill Ripjaws X 1600mhz 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Kingston 120gb HyperX 3K WD Black Caviar 750GB + 5 TB Server Cogage Arrow w/ 2 120mm Yate Loons Windows 7 Ultimate 
MonitorKeyboardPowerCase
BenQ XL2411 & Acer GD235HZ Poker II w/ MX Blacks Antec CP-850 Antec 1200 v3 
MouseMouse PadAudioAudio
Zowie FK1 steelseries QcK Heavy AKG Q701 Sound Blaster Z 
  hide details  
Reply
post #10 of 45
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by hajabooja View Post

It could be, ya never know. I've seen some pretty weird stuff while building computers. Let us know how ya do. Also, is the top card currently showing 16x or 8x right now? Your motherboard should go to 8x/8x when it detects the second card correctly.

The top card is showing, and has always shown 8x, at least in GPU-Z. I dont know why it was never at 16x. I hope blowing out the slot works, or else I dont know what else to do! Will I have to clean and reinstall the drivers again after cleaning out the slot?
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
POLARIS
(14 items)
 
Red Alert SR-1
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 3570k 4.5Ghz 1.25v AsRock z77E-ITX XFX Reference 2GB 6950 1015/1500 1.255v 8gb Gskill Trident X 2400 C10 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 830 128GB Ek Supreme HF White Acetal/EK FC 6970 Windows 7 Dell U2913WM 2560x1080 
PowerCaseMouseAudio
Cooler Master Silent Pro Hybrid 1050w Caselabs Mercury S3 Logitech G500 Fiio E10k USB DAC 
Audio
Creative Aurvana Live! 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 955 BE (4.4Ghz @1.52v) NB @ 2870 Gigabyte 990FXA-UD3 Rev. 1.1 [F4] Dual Reference XFX 2GB 6950s (950/1437) 1.25v 8GB Gskill DDR3 1333 CL7 @1412 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Vertex II 60GB, 2x Caviar Black EK Supreme HF, EK FC 6970 Windows 7 Ultimate Alienware AW2210 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Illuminated Corsair 650TX Cooler Master Storm Scout Logitech G9 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Option to enable Crossfire not showing up? (6950s, 955, MSI 790XT)