Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › monitor wont loadup video..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

monitor wont loadup video..

post #1 of 2
Thread Starter 
what I mean by that is i dont get anything on my monitor when i turn on my pc

this started like a week ago when I was playing a game and the screen just went blank. I could surf fine, but during games it would just black out. Then a few a days ago while I was online the screen just went blank. Every time I turned on the PC everything would load up, but nothing showed up on the monitor. I thought it was the vid card but Im still getting the same problems with this new one

need some help... what can I do? thanks
post #2 of 2

It would be a good idea to fill in your system specs, right click on the upper right corner "rigbuilder". After that, go to edit the signature to show your rig.

 

You will get responses if people knows what you are working with. Maybe they just don't know how/what to response without "informations".

ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › monitor wont loadup video..