Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › E6300/P5B Deluxe new build
New Posts  All Forums:Forum Nav:

E6300/P5B Deluxe new build - Page 3

post #21 of 31
Quote:
Originally Posted by -Jeppe-
have any1 else exprienced this problem after reebooting at high fsb the screen wont turn on I hear it logging into windows and it logs into msn but the screen wont turn on I have to clear the cmos before the screen will start up again
Set your PCIE to 100MHz in the BIOS and set the PCI to 33.3....Also, up your voltage to 1.6 for the PCIE/SATA.

See if this helps
Overclocking Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E6600 Core 2 Duo eVGA 680i eVGA 7900GTO's in SLI 2GB Corsair Dominators CL4 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB Seagate Perpendicular Samsung DVD/RW Windows XP Pro 32 Bit Dell FP2407 / Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra-X Silverstone Strider 600W Gigabyte Poseidon Logitech G7 Lazer 
Mouse Pad
Flexiglow CyberSnipa 
  hide details  
Reply
Overclocking Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E6600 Core 2 Duo eVGA 680i eVGA 7900GTO's in SLI 2GB Corsair Dominators CL4 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB Seagate Perpendicular Samsung DVD/RW Windows XP Pro 32 Bit Dell FP2407 / Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra-X Silverstone Strider 600W Gigabyte Poseidon Logitech G7 Lazer 
Mouse Pad
Flexiglow CyberSnipa 
  hide details  
Reply
post #22 of 31
PS - Nice temps and Nice OC....keep going....
Overclocking Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E6600 Core 2 Duo eVGA 680i eVGA 7900GTO's in SLI 2GB Corsair Dominators CL4 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB Seagate Perpendicular Samsung DVD/RW Windows XP Pro 32 Bit Dell FP2407 / Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra-X Silverstone Strider 600W Gigabyte Poseidon Logitech G7 Lazer 
Mouse Pad
Flexiglow CyberSnipa 
  hide details  
Reply
Overclocking Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel E6600 Core 2 Duo eVGA 680i eVGA 7900GTO's in SLI 2GB Corsair Dominators CL4 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320GB Seagate Perpendicular Samsung DVD/RW Windows XP Pro 32 Bit Dell FP2407 / Viewsonic 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra-X Silverstone Strider 600W Gigabyte Poseidon Logitech G7 Lazer 
Mouse Pad
Flexiglow CyberSnipa 
  hide details  
Reply
post #23 of 31
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by mtuccio
Set your PCIE to 100MHz in the BIOS and set the PCI to 33.3....Also, up your voltage to 1.6 for the PCIE/SATA.

See if this helps
nope it dosent help when I started I put those PCIE to 100 and the PCI to 33.3

and I've tried different voltages for the PCIE/SATA it dosent help
post #24 of 31
That's odd, mine is 515 FSB and have no similar problem
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
post #25 of 31
Thread Starter 
what bios are you using ?
post #26 of 31
0614
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
post #27 of 31
Thread Starter 
okay I tried flashing it again lets see if it works better... btw if I could ask you what have you changed in the bios beside voltages and such
post #28 of 31
Quote:
Originally Posted by -Jeppe-
okay I tried flashing it again lets see if it works better... btw if I could ask you what have you changed in the bios beside voltages and such
Take a look at this guide http://www.overclock.net/intel-cpus/...rclocking.html
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
T5200 Intel 945 Intel Graphics Media Accelerator 950 2GB DDR2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 160GB SATA Multiformat Double Layer DVD RW Windows Vista Home Premium 15.4" Ultra Bright WXGA TFT/WestingHouse 22" LCD 
KeyboardCaseMouse
Dynex Gateway Dynex 
  hide details  
Reply
post #29 of 31
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by sladesurfer
already done them just thought you might have used some other options even if it's 9h stable when I reboot it just wont boot the screen everything else loads..very odd...


edit: I might have fixed it after putting the PCIE at 95Mhz it looks like it have stopped and the monitor starts each time trying to get it stable @ 3400Mhz

Btw sladesurfer : what are you're voltages set on ?
post #30 of 31
Set NB to 1.55v and it should solve your problem. If you want to get over 490FSB, then you will need to do that
Mikey's Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1700X Asus ROG Crosshair VI Hero MSI GTX 1070 Gaming X G.SKILL RGB 3200Mhz CL14 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 250GB Corsair H100i With 2 Corsair HD120 Windows 10 x64 Pro Samsung 28" 4K 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Seasonic Titanium 850W Corsair 570X Razor DeathAdder 
Mouse PadAudio
RadPadZ XT Creative HD Titanium 
  hide details  
Reply
Mikey's Rig
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 1700X Asus ROG Crosshair VI Hero MSI GTX 1070 Gaming X G.SKILL RGB 3200Mhz CL14 16GB 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung 960 250GB Corsair H100i With 2 Corsair HD120 Windows 10 x64 Pro Samsung 28" 4K 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K70 Seasonic Titanium 850W Corsair 570X Razor DeathAdder 
Mouse PadAudio
RadPadZ XT Creative HD Titanium 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › E6300/P5B Deluxe new build