Overclock.net › Forums › Specialty Builds › HTPC › Weird WMC issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Weird WMC issue

post #1 of 6
Thread Starter 
I have a Hauppauge HVR-1250. Everything works fine except for one channel. There is no video or audio when the channel is selected, yet I can record this channel fine. Confused wth.gif
post #2 of 6
That is weird?

Only thing I can think of is to go back through the WMC tuner setup and channel scan again.
'Pooter
(15 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 830 x4 Gigabyte GA-880GM-D2H MSI GTX 460 Hawk 12 gigs (2x2 and 2x4) Corsair DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOptical DriveCooling
Samsung  Samsung DVD-RW  Samsung DVD-RW  Cooler Master Hyper 212+ 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 ASUS VH242H 23.6" Logitech MX 3200 Wireless Antec Neo Eco 620 
CaseMouseOther
Antec P-180 Mini Logitech MX 3200 Wireless Crucial m4 128  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X2 210e Gigiabyte MA785GMT-UDH2 ATI Radeon HD 4200 G.Skill Sniper 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ SSD Seagate SSHD Corsair A50 WHS 2011 
PowerCase
Antec Neo Eco 400 Antec 300 
  hide details  
Reply
'Pooter
(15 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 830 x4 Gigabyte GA-880GM-D2H MSI GTX 460 Hawk 12 gigs (2x2 and 2x4) Corsair DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOptical DriveCooling
Samsung  Samsung DVD-RW  Samsung DVD-RW  Cooler Master Hyper 212+ 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 ASUS VH242H 23.6" Logitech MX 3200 Wireless Antec Neo Eco 620 
CaseMouseOther
Antec P-180 Mini Logitech MX 3200 Wireless Crucial m4 128  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X2 210e Gigiabyte MA785GMT-UDH2 ATI Radeon HD 4200 G.Skill Sniper 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ SSD Seagate SSHD Corsair A50 WHS 2011 
PowerCase
Antec Neo Eco 400 Antec 300 
  hide details  
Reply
post #3 of 6
Thread Starter 
Well it's weird to me, lol. Same thing after channel scan
post #4 of 6
No I was saying it is weird that it is doing that, and a question mark because I had no idea why it would be happening.

Did you do a channel scan or Signal setup (it rescans your tuners, then rescans the channels).

In WMC; Tasks -> Settings -> TV -> TV Signal -> Set Up TV Signal
'Pooter
(15 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 830 x4 Gigabyte GA-880GM-D2H MSI GTX 460 Hawk 12 gigs (2x2 and 2x4) Corsair DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOptical DriveCooling
Samsung  Samsung DVD-RW  Samsung DVD-RW  Cooler Master Hyper 212+ 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 ASUS VH242H 23.6" Logitech MX 3200 Wireless Antec Neo Eco 620 
CaseMouseOther
Antec P-180 Mini Logitech MX 3200 Wireless Crucial m4 128  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X2 210e Gigiabyte MA785GMT-UDH2 ATI Radeon HD 4200 G.Skill Sniper 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ SSD Seagate SSHD Corsair A50 WHS 2011 
PowerCase
Antec Neo Eco 400 Antec 300 
  hide details  
Reply
'Pooter
(15 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 830 x4 Gigabyte GA-880GM-D2H MSI GTX 460 Hawk 12 gigs (2x2 and 2x4) Corsair DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOptical DriveCooling
Samsung  Samsung DVD-RW  Samsung DVD-RW  Cooler Master Hyper 212+ 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 ASUS VH242H 23.6" Logitech MX 3200 Wireless Antec Neo Eco 620 
CaseMouseOther
Antec P-180 Mini Logitech MX 3200 Wireless Crucial m4 128  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X2 210e Gigiabyte MA785GMT-UDH2 ATI Radeon HD 4200 G.Skill Sniper 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ SSD Seagate SSHD Corsair A50 WHS 2011 
PowerCase
Antec Neo Eco 400 Antec 300 
  hide details  
Reply
post #5 of 6
Thread Starter 
Turns out there were multiple sources for the channel. Unchecked all but one and it's working now smile.gif
post #6 of 6
It is weird that it would record it though, but would not let you watch it live.
'Pooter
(15 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 830 x4 Gigabyte GA-880GM-D2H MSI GTX 460 Hawk 12 gigs (2x2 and 2x4) Corsair DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOptical DriveCooling
Samsung  Samsung DVD-RW  Samsung DVD-RW  Cooler Master Hyper 212+ 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 ASUS VH242H 23.6" Logitech MX 3200 Wireless Antec Neo Eco 620 
CaseMouseOther
Antec P-180 Mini Logitech MX 3200 Wireless Crucial m4 128  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X2 210e Gigiabyte MA785GMT-UDH2 ATI Radeon HD 4200 G.Skill Sniper 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ SSD Seagate SSHD Corsair A50 WHS 2011 
PowerCase
Antec Neo Eco 400 Antec 300 
  hide details  
Reply
'Pooter
(15 items)
 
Server
(15 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II 830 x4 Gigabyte GA-880GM-D2H MSI GTX 460 Hawk 12 gigs (2x2 and 2x4) Corsair DDR3 1600 
Hard DriveOptical DriveOptical DriveCooling
Samsung  Samsung DVD-RW  Samsung DVD-RW  Cooler Master Hyper 212+ 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Pro x64 ASUS VH242H 23.6" Logitech MX 3200 Wireless Antec Neo Eco 620 
CaseMouseOther
Antec P-180 Mini Logitech MX 3200 Wireless Crucial m4 128  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon II X2 210e Gigiabyte MA785GMT-UDH2 ATI Radeon HD 4200 G.Skill Sniper 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
OCZ SSD Seagate SSHD Corsair A50 WHS 2011 
PowerCase
Antec Neo Eco 400 Antec 300 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: HTPC
Overclock.net › Forums › Specialty Builds › HTPC › Weird WMC issue