Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › HDD Problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HDD Problems

post #1 of 4
Thread Starter 
I built a rig for my step father last night and everything went really well. OS installed perfectly on his new 3TB caviar green and he is using two 2TB and a 500GB as extra storage. The problem is that one of the 2TB drives isn't showing up in disk management but it is in the bios and device manager. The drive was working perfectly in the PC that he took it out of and I am not used to running more than 2 drives so I don't know much about this. Can anyone recommend me a fix for this?

Thanks in advance.
Black Z170
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 6600K MSI Z170A GAMING PRO CARBON MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK X 8GB 16GB (4x4GB) Corsair DDR4 Vengeance LPX Black P... 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB Samsung 750 EVO 500GB Samsung 750 EVO Corsair Hydro Series H100i V2 6x 20mm EK Vardar F4-120ER Cooling Fans in Black 
CoolingOSKeyboardPower
Thermaltake Commander FP Windows 10 Pro 64-bit QPAD MK-90 RGB Pro 850W EVGA Supernova P2 with EVGA Black Braided ... 
CaseMouseOther
Fractal Design Define C QPAD 8K Pro 3x 30cm Silverstone Ultra Slim SATA cables 
  hide details  
Reply
Black Z170
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 6600K MSI Z170A GAMING PRO CARBON MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK X 8GB 16GB (4x4GB) Corsair DDR4 Vengeance LPX Black P... 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB Samsung 750 EVO 500GB Samsung 750 EVO Corsair Hydro Series H100i V2 6x 20mm EK Vardar F4-120ER Cooling Fans in Black 
CoolingOSKeyboardPower
Thermaltake Commander FP Windows 10 Pro 64-bit QPAD MK-90 RGB Pro 850W EVGA Supernova P2 with EVGA Black Braided ... 
CaseMouseOther
Fractal Design Define C QPAD 8K Pro 3x 30cm Silverstone Ultra Slim SATA cables 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
for starters you could try a different SATA port and cable.
Daily Workhorse
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 4670K MSI Z87-GD65 Asus GTX 660 DC2-OC  G.Skill RipjawsX 4x4GB 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Agility 60GB none Noctua NH-U12P Windows 8 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM CoolerMaster Quick Fire CMStorm Red Corsair 650HX Lian Li PC-K9WX 
MouseAudio
Logitech G400 Creative X-Fi HD USB 
  hide details  
Reply
Daily Workhorse
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 4670K MSI Z87-GD65 Asus GTX 660 DC2-OC  G.Skill RipjawsX 4x4GB 1600 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
OCZ Agility 60GB none Noctua NH-U12P Windows 8 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell U2312HM CoolerMaster Quick Fire CMStorm Red Corsair 650HX Lian Li PC-K9WX 
MouseAudio
Logitech G400 Creative X-Fi HD USB 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
I too am having this problem.

I just installed a 2TB HDD and like the OP it is in the BIOS, but not under "my computer".
Tried changing sata ports, cables etc but to no avail. Any tips that may help?
post #4 of 4
Nevermind, didnt have my brain switched on again, forgot to go to comp manage and assign a drive /runs away!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › HDD Problems