Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › *solved
New Posts  All Forums:Forum Nav:

*solved - Page 2

post #11 of 14
Maybe your monitor has a button to switch between hdmi, vga, dvi. Mine has. Also... you could try using a different cable/slot.
My System
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67-M XFX HD 6970 2x4GB Ripjaws X 1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830, 128 GB Various HDDs Sony NEC Optiarc DVD burner Cooler Master Hyper 212+ (CPU) 
CoolingOSMonitorKeyboard
Accelero Twin Turbo II (GPU) Windows 7 Ultimate 64-bit LG E2360 Microsoft SideWinder X6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 650TX v2 CM HAF 912 Plus Razer DeathAdder Steelseries SX 
AudioAudio
Audio Technica ATH-M50x Fiio E07K 
  hide details  
Reply
My System
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67-M XFX HD 6970 2x4GB Ripjaws X 1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830, 128 GB Various HDDs Sony NEC Optiarc DVD burner Cooler Master Hyper 212+ (CPU) 
CoolingOSMonitorKeyboard
Accelero Twin Turbo II (GPU) Windows 7 Ultimate 64-bit LG E2360 Microsoft SideWinder X6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 650TX v2 CM HAF 912 Plus Razer DeathAdder Steelseries SX 
AudioAudio
Audio Technica ATH-M50x Fiio E07K 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
Quote:
Originally Posted by imzgrimreaper View Post

I tried it with my motherboard. I assumed I had everything plugged and powered(?).
I also tried it with my own video card and still nothing. It is a radeon HD 6450 sapphire. I do not see any PCI-E power plugs and I had this card used on a previous computer recently - no problems encountered.

How dd you 'try t with my motherboard' if there are no video connection ports on it? How did you connect our monitor to you 6450?
Hephaestus
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 2500K [4.5Ghz][100x45][1.29v] MSi P67A-GD65 [1.9 BIOS] MSi GTX670 PE OC MSi GTX670 PE OC 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Vengeance 1600Mhz [9-9-9-24] Crucial M4 256GB [CORE] WD Caviar Black 1TB [FILEZ] WD Caviar Black 2TB [GAMEZ] 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG Blu-Ray Combo Corsair H50 [Push/Pull][UltraKaze 3Ks] Windows 7 Ultimate x64 Retail SP1 Yamakasi Catleap Q270 27" S-IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G110 Antec TP-750 Blue Lian Li Lancool PC-K62 Razer Naga Epic 
Mouse PadAudioAudioAudio
Razer Goliathus Fragger Speed  X-Fi Titanium Logitech z5300 5.1 Logitech G930 
OtherOther
MS LifeCam Studio 1080p Belkin n52te 
  hide details  
Reply
Hephaestus
(22 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Core i5 2500K [4.5Ghz][100x45][1.29v] MSi P67A-GD65 [1.9 BIOS] MSi GTX670 PE OC MSi GTX670 PE OC 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
16GB Corsair Vengeance 1600Mhz [9-9-9-24] Crucial M4 256GB [CORE] WD Caviar Black 1TB [FILEZ] WD Caviar Black 2TB [GAMEZ] 
Optical DriveCoolingOSMonitor
LG Blu-Ray Combo Corsair H50 [Push/Pull][UltraKaze 3Ks] Windows 7 Ultimate x64 Retail SP1 Yamakasi Catleap Q270 27" S-IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G110 Antec TP-750 Blue Lian Li Lancool PC-K62 Razer Naga Epic 
Mouse PadAudioAudioAudio
Razer Goliathus Fragger Speed  X-Fi Titanium Logitech z5300 5.1 Logitech G930 
OtherOther
MS LifeCam Studio 1080p Belkin n52te 
  hide details  
Reply
post #13 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by kyismaster View Post

i made the same mistake.
Make sure the 8 pin power cable to the Top Left hand corner of your mobo is TIGHTLY in place, or it will not boot tongue.gif, none the less power up.
i mean, the first time i plugged it in there, i thought it was in, then i tried doing Mem-ok which allowed the PC to have power, but do nothing else. Then when i plugged that in tighter, it worked! thumb.gif
also make sure on the back of the power supply is set to 120v not 240.
Quote:
Originally Posted by Demented View Post

How dd you 'try t with my motherboard' if there are no video connection ports on it? How did you connect our monitor to you 6450?
There is ..? I tried it and nothing came up, so I then tried it with my video card, and still nothing came up.

To reassure everyone though; my solution was simply to unplug everything and plugged everything back. The monitor finally reacted as I plugged it in my video card(radeon 6450) with the HDMI cable.

Thanks everyone biggrin.gif I'll see if I can upload my build through my signature like I see how some people have it here smile.gif
post #14 of 14
Quote:
Originally Posted by imzgrimreaper View Post

There is ..? I tried it and nothing came up, so I then tried it with my video card, and still nothing came up.
To reassure everyone though; my solution was simply to unplug everything and plugged everything back. The monitor finally reacted as I plugged it in my video card(radeon 6450) with the HDMI cable.
Thanks everyone biggrin.gif I'll see if I can upload my build through my signature like I see how some people have it here smile.gif

glad we can help. loose cables are always a fuss, like i said tongue.gif
[ WOMD ] Rainuke
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Asrock Z77E-ITX R9 290X Crucial Ballistix Sport 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Seagate 7200 RPM Samsung 830 128GB XSPC AX240 kit - With custom Components windows 8 professional 
MonitorKeyboardPowerCase
2x Asus VG248QE Coolermaster TK Coolermaster Hybrid Define R4 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Mamba Rainbow dash custom Schitt Modi Bose Companion 3 
Audio
Objective 2 
  hide details  
Reply
[ WOMD ] Rainuke
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-2600k Asrock Z77E-ITX R9 290X Crucial Ballistix Sport 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Seagate 7200 RPM Samsung 830 128GB XSPC AX240 kit - With custom Components windows 8 professional 
MonitorKeyboardPowerCase
2x Asus VG248QE Coolermaster TK Coolermaster Hybrid Define R4 
MouseMouse PadAudioAudio
Razer Mamba Rainbow dash custom Schitt Modi Bose Companion 3 
Audio
Objective 2 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › *solved