Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › NEED HELP!! Networking is not working =(
New Posts  All Forums:Forum Nav:

NEED HELP!! Networking is not working =(

post #1 of 23
Thread Starter 
For the last week I have been having problems with my internet cutting in and out and just yesterday it went away all together. I wanted to see if it was a problem with my modem which is a Motorola surfboard or my router. When I attached my laptop directly to the modem. I get internet (this is how I am talking to you now.) When I plug in the router, I can talk to my network, but I get no internet. So I went out and bought a new router, a NetGear N600 and I am still unable to get to the internet without plugging in directly to the modem. The lights on the modem are

Power: solid green
Receive: solid blue
Send: solid green
Online: solid green
Link: blinking amber

From reading the manual it looks like all the lights suggest that I am online and talking to the network so I am stumped. headscratch.gif Does anyone have any ideas of what to try?
Fire Computer
(17 items)
 
Fire Yoga
(13 items)
 
Fire Server
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz T... GIGABYTE GA-Z77X-UD5H LGA 1155 Intel Z77 HDMI S... GTX680-DC2O-2GD5 CORSAIR DOMINATOR GT 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Samsung Light Scribe DVD Burner H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64 bit ASUS VH226H 21.5" Logitech G15 Corsair 850W 
CaseMouseAudioAudio
Corsair 500R Logitech M500  HDA X-Plosion 7.1 Boston Acustics BA7500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5-3317U Intel(R) HD Graphics 4000 4GB x2 128 GB SSD 
Hard DriveOS
256GB SSD Windows 8 
  hide details  
Reply
Fire Computer
(17 items)
 
Fire Yoga
(13 items)
 
Fire Server
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz T... GIGABYTE GA-Z77X-UD5H LGA 1155 Intel Z77 HDMI S... GTX680-DC2O-2GD5 CORSAIR DOMINATOR GT 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Samsung Light Scribe DVD Burner H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64 bit ASUS VH226H 21.5" Logitech G15 Corsair 850W 
CaseMouseAudioAudio
Corsair 500R Logitech M500  HDA X-Plosion 7.1 Boston Acustics BA7500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5-3317U Intel(R) HD Graphics 4000 4GB x2 128 GB SSD 
Hard DriveOS
256GB SSD Windows 8 
  hide details  
Reply
post #2 of 23
Try setting yourself up with a static IP. If you're on Windows 7, go to network and sharing center>adapter settings>right click on your current ethernet adapter>properties>right click on the IpV4 setting>properties Then where you enter the ip address enter 192.168.1.(100-250). the other things don't matter. then click close.

All done.

See if that does anything!
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
post #3 of 23
Thread Starter 
Thanks for the quick reply, I tried setting a static ip of 192.160.1.130 and it appear to make a difference. All my devices are set up with dynamic IPs to the network with the exception of my server which has an ip of 192.168.1.20. None of them can connect to the internet.
Fire Computer
(17 items)
 
Fire Yoga
(13 items)
 
Fire Server
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz T... GIGABYTE GA-Z77X-UD5H LGA 1155 Intel Z77 HDMI S... GTX680-DC2O-2GD5 CORSAIR DOMINATOR GT 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Samsung Light Scribe DVD Burner H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64 bit ASUS VH226H 21.5" Logitech G15 Corsair 850W 
CaseMouseAudioAudio
Corsair 500R Logitech M500  HDA X-Plosion 7.1 Boston Acustics BA7500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5-3317U Intel(R) HD Graphics 4000 4GB x2 128 GB SSD 
Hard DriveOS
256GB SSD Windows 8 
  hide details  
Reply
Fire Computer
(17 items)
 
Fire Yoga
(13 items)
 
Fire Server
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz T... GIGABYTE GA-Z77X-UD5H LGA 1155 Intel Z77 HDMI S... GTX680-DC2O-2GD5 CORSAIR DOMINATOR GT 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Samsung Light Scribe DVD Burner H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64 bit ASUS VH226H 21.5" Logitech G15 Corsair 850W 
CaseMouseAudioAudio
Corsair 500R Logitech M500  HDA X-Plosion 7.1 Boston Acustics BA7500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5-3317U Intel(R) HD Graphics 4000 4GB x2 128 GB SSD 
Hard DriveOS
256GB SSD Windows 8 
  hide details  
Reply
post #4 of 23
Quote:
Originally Posted by FireMarshallBill View Post

Thanks for the quick reply, I tried setting a static ip of 192.160.1.130 and it appear to make a difference. All my devices are set up with dynamic IPs to the network with the exception of my server which has an ip of 192.168.1.20. None of them can connect to the internet.

Try switching it back to dynamic.

This sounds EXACTLY what happened to my network about 4 days ago when I got a new router. All of my computers were connected to the network, but none of them to the internet. I setup a static Ip on the main one, and nothing happened. But when I switched it back to dynamic, all of the computers were connected to the internet. I know, it's really weird, but try it! smile.gif
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
post #5 of 23
Thread Starter 
Yup, all but one of my computers are set to a dynamic ip and none can connect to the internet. I have also tried changing the router's MAC address to match the address of my laptop's nic and I still get nothing. It looks like the router simply is not getting an ip from the modem for some reason. Here is a screenshot of my router configuration screen.

403
Fire Computer
(17 items)
 
Fire Yoga
(13 items)
 
Fire Server
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz T... GIGABYTE GA-Z77X-UD5H LGA 1155 Intel Z77 HDMI S... GTX680-DC2O-2GD5 CORSAIR DOMINATOR GT 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Samsung Light Scribe DVD Burner H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64 bit ASUS VH226H 21.5" Logitech G15 Corsair 850W 
CaseMouseAudioAudio
Corsair 500R Logitech M500  HDA X-Plosion 7.1 Boston Acustics BA7500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5-3317U Intel(R) HD Graphics 4000 4GB x2 128 GB SSD 
Hard DriveOS
256GB SSD Windows 8 
  hide details  
Reply
Fire Computer
(17 items)
 
Fire Yoga
(13 items)
 
Fire Server
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-3570K Ivy Bridge 3.4GHz (3.8GHz T... GIGABYTE GA-Z77X-UD5H LGA 1155 Intel Z77 HDMI S... GTX680-DC2O-2GD5 CORSAIR DOMINATOR GT 4GB 240-Pin DDR3 SDRAM DDR... 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate Samsung Light Scribe DVD Burner H50 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Professional 64 bit ASUS VH226H 21.5" Logitech G15 Corsair 850W 
CaseMouseAudioAudio
Corsair 500R Logitech M500  HDA X-Plosion 7.1 Boston Acustics BA7500 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core i5-3317U Intel(R) HD Graphics 4000 4GB x2 128 GB SSD 
Hard DriveOS
256GB SSD Windows 8 
  hide details  
Reply
post #6 of 23
Quote:
Originally Posted by FireMarshallBill View Post

Yup, all but one of my computers are set to a dynamic ip and none can connect to the internet. I have also tried changing the router's MAC address to match the address of my laptop's nic and I still get nothing. It looks like the router simply is not getting an ip from the modem for some reason. Here is a screenshot of my router configuration screen.
403

OK, try switching them all to dynamic. I know this sounds like a hassle, but I promise I will get you there eventually smile.gif
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
post #7 of 23
Have you tried factory reset? Both router and modem (first power up router than modem). Also are your cables healthy or maybe cut or strangled?
TJ Combo
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ABIT AB9 EVGA GTX570 Corsair DHX 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Caviar Black lol, no Thermalright Archon Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell E228WFP Steelseries 6Gv2 Enermax Modu 87+ 750W Lian Li PC-A05FNB 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech MX Revolution QcK steel Auzen X-Fi Prelude Infrasonic Quartet 
Audio
DT 770 PRO 80 ohm 
  hide details  
Reply
TJ Combo
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ABIT AB9 EVGA GTX570 Corsair DHX 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Caviar Black lol, no Thermalright Archon Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell E228WFP Steelseries 6Gv2 Enermax Modu 87+ 750W Lian Li PC-A05FNB 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech MX Revolution QcK steel Auzen X-Fi Prelude Infrasonic Quartet 
Audio
DT 770 PRO 80 ohm 
  hide details  
Reply
post #8 of 23
Quote:
Originally Posted by Use View Post

Have you tried factory reset? Both router and modem (first power up router than modem). Also are your cables healthy or maybe cut or strangled?

If the dynamic ip thing I said is not going to work, I was going to recommend this, but let's see if the dynamic thing works first. wink.gif
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
Synergy
(19 items)
 
Mobile machine
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 Black Edition @ 4.3Ghz Asus M5A99X Evo Crossfire XFX 6870's Corsair Vengeance 16GB 1333Mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Western Digital caviar blue 1TB 7200RPM Western Digital caviar blue 320GB 7200RPM OCZ Solid series SSD 60GB 6Gb/s Some Sony DVD/CD drive 
CoolingOSOSMonitor
XSPC Rasa 750 RS360 liquid-cooling Windows 7 Ultimate x64 Ubuntu 11.4 Viewsonic 27" 1920x1080 
MonitorKeyboardPowerCase
HP 18.5" 1440x900 Logitech G510 Gaming keyboard CM modular silent pro 1000w Heavily modded Cooler Master HAF 922 
MouseMouse PadAudio
Microsoft Intellipoint ergonomic W.O. mouse my desk Coby 5.1 surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 M480 @ 2.67Ghz Stock Lenovo mobo Integrated Intel HD graphics 4GB 1333Mhz 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi 500GB 5400RPM HDD General use DVD/CD drive integrated laptop heatsink Windows 7 Home Premium 
Monitor
15.6 Inch monitor 
  hide details  
Reply
post #9 of 23
You bought a new router and you said the problem occurred last week for the first time, but please write down the color code of your UTP connector, from left to right, between router and modem. Try changing cables connecting router and modem.
TJ Combo
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ABIT AB9 EVGA GTX570 Corsair DHX 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Caviar Black lol, no Thermalright Archon Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell E228WFP Steelseries 6Gv2 Enermax Modu 87+ 750W Lian Li PC-A05FNB 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech MX Revolution QcK steel Auzen X-Fi Prelude Infrasonic Quartet 
Audio
DT 770 PRO 80 ohm 
  hide details  
Reply
TJ Combo
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 ABIT AB9 EVGA GTX570 Corsair DHX 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Caviar Black lol, no Thermalright Archon Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell E228WFP Steelseries 6Gv2 Enermax Modu 87+ 750W Lian Li PC-A05FNB 
MouseMouse PadAudioAudio
Logitech MX Revolution QcK steel Auzen X-Fi Prelude Infrasonic Quartet 
Audio
DT 770 PRO 80 ohm 
  hide details  
Reply
post #10 of 23
looks like your modem is working as you said you can connect your laptop to it and works fine, it is definatly the link between the modem and router. if i understand correctly you dont have any devices connected to your modem except for testing? so run your modem in bridge mode as it will act as a bridge between your router and the internet, connect it to the wan port on your netgear router. im sure the N600 has a wan port. on the netgear set up DHCP to hand out IPs to your clients.
last thing it could be a cble problem in the link between modem -> router

also i beleive the default gateway IP of the modem should match the defualt gateway IP on the netgear but can someone confirm this for me smile.gif
Going to be chaep
(16 items)
 
Wife's Rig
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH MSI GTX460 G.Skill TridentX 2400 2 x 4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Plextor M5p 128GB 2 x WD 500GB Blues LG Prolimatech Megahalems Rev C 
CoolingOSMonitorPower
Arctic F12 CO PWM x 2 Push/Pull Windows 7 64 bit Ultimate LG IPS235V Corsair AX850 
Case
Coolermaster HAF 912 advanced (Asia version) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-3570K Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Inno3D Ichill GTX660 8GB G.Skill RipjawsX 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 128GB WD black 500GB Liteon Coolermaster Hyper 212+ EVO 
OSMonitorPowerCase
Win 7 ultimate Samsung Syncmaster 932gwe+ OCZ ZT series 550W Coolermaster 410 
CPUMotherboardRAMHard Drive
1.67Ghz Atom stock 1GB DDR2 2 x 500GB Western Digital Cavier Blacks [RAID 1] 
CoolingOSPowerCase
stock DSM3.2 [built on linux] stock stock 
OtherOther
Synology DX510 Expansion unit 5 x 1TB WD Cavier Blacks in a RAID 6 
  hide details  
Reply
Going to be chaep
(16 items)
 
Wife's Rig
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3770k Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH MSI GTX460 G.Skill TridentX 2400 2 x 4GB 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Plextor M5p 128GB 2 x WD 500GB Blues LG Prolimatech Megahalems Rev C 
CoolingOSMonitorPower
Arctic F12 CO PWM x 2 Push/Pull Windows 7 64 bit Ultimate LG IPS235V Corsair AX850 
Case
Coolermaster HAF 912 advanced (Asia version) 
CPUMotherboardGraphicsRAM
I5-3570K Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Inno3D Ichill GTX660 8GB G.Skill RipjawsX 1600 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 128GB WD black 500GB Liteon Coolermaster Hyper 212+ EVO 
OSMonitorPowerCase
Win 7 ultimate Samsung Syncmaster 932gwe+ OCZ ZT series 550W Coolermaster 410 
CPUMotherboardRAMHard Drive
1.67Ghz Atom stock 1GB DDR2 2 x 500GB Western Digital Cavier Blacks [RAID 1] 
CoolingOSPowerCase
stock DSM3.2 [built on linux] stock stock 
OtherOther
Synology DX510 Expansion unit 5 x 1TB WD Cavier Blacks in a RAID 6 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Networking & Security › NEED HELP!! Networking is not working =(