Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [Official] AMD Radeon HD 7950/7970/7990 Owners Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] AMD Radeon HD 7950/7970/7990 Owners Thread - Page 264

post #2631 of 38704
Quote:
Originally Posted by trippinonprozac View Post

448
Looking forward to some overclocking action tonight!

Why is there Korean wording on there?

You're in australia?
Silent But Deadly
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k @4.4 Gigabyte Z77X-UD3H Powercolor AMD 470 8GB Samsung 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Cricual M4 64 / WD6400AAKS Silver Arrow SB-E Arctic Cooling 7970 7 64 Ultimate 
MonitorPowerCaseMouse
BenQ XL2410T Corsair AX650 Fractal Define R4 Logitech G5 
  hide details  
Reply
Silent But Deadly
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k @4.4 Gigabyte Z77X-UD3H Powercolor AMD 470 8GB Samsung 
Hard DriveCoolingCoolingOS
Cricual M4 64 / WD6400AAKS Silver Arrow SB-E Arctic Cooling 7970 7 64 Ultimate 
MonitorPowerCaseMouse
BenQ XL2410T Corsair AX650 Fractal Define R4 Logitech G5 
  hide details  
Reply
post #2632 of 38704
Quote:
Originally Posted by jshotz View Post

Anybody else having problem with GPU 2 temp disappearing in AB?

Yup. Don't know what's going on with that. Also, I can't seem to get AB OSD to display during in-game either. This is with beta 11.
My Rig
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K @ 4.6ghz Asus P8P67 PRO REV 3.1 2x MSI HD 7970 CF - (Ghz Edition Bios) Kingston HyperX 8GB DDR3 1600  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Spinpoint F1 1TB Asus  Corsair H60 Microsoft Windows 7 Ultimate 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260HD  Razer Lycosa Corsair TX750 V2 Corsair Obsidian 800D 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder Steel Series Logitech G35 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 EVGA GeForce GTX 570 HD Double Shot Corsair XMS3 4GB 
Hard DriveCoolingOSCase
Western Digital Caviar Blue 500GB Cooler Master Hyper 212  Windows 7 Ultimate 64 bit Antec 900 
Audio
Logitech  
  hide details  
Reply
My Rig
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K @ 4.6ghz Asus P8P67 PRO REV 3.1 2x MSI HD 7970 CF - (Ghz Edition Bios) Kingston HyperX 8GB DDR3 1600  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Spinpoint F1 1TB Asus  Corsair H60 Microsoft Windows 7 Ultimate 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260HD  Razer Lycosa Corsair TX750 V2 Corsair Obsidian 800D 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder Steel Series Logitech G35 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 EVGA GeForce GTX 570 HD Double Shot Corsair XMS3 4GB 
Hard DriveCoolingOSCase
Western Digital Caviar Blue 500GB Cooler Master Hyper 212  Windows 7 Ultimate 64 bit Antec 900 
Audio
Logitech  
  hide details  
Reply
post #2633 of 38704
Just flashed my cards to the ASus Bios.

Asus GPU Tweak wont give me more Mhz than 1125. and no change in MSI Afterburner.

Whats going on? frown.gif
post #2634 of 38704
Quote:
Originally Posted by Norlig View Post

Just flashed my cards to the ASus Bios.
Asus GPU Tweak wont give me more Mhz than 1125. and no change in MSI Afterburner.
Whats going on? frown.gif

Did you try unlocking unofficial overclocking in the MSI cfg. folder? It's what I did.
My Rig
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K @ 4.6ghz Asus P8P67 PRO REV 3.1 2x MSI HD 7970 CF - (Ghz Edition Bios) Kingston HyperX 8GB DDR3 1600  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Spinpoint F1 1TB Asus  Corsair H60 Microsoft Windows 7 Ultimate 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260HD  Razer Lycosa Corsair TX750 V2 Corsair Obsidian 800D 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder Steel Series Logitech G35 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 EVGA GeForce GTX 570 HD Double Shot Corsair XMS3 4GB 
Hard DriveCoolingOSCase
Western Digital Caviar Blue 500GB Cooler Master Hyper 212  Windows 7 Ultimate 64 bit Antec 900 
Audio
Logitech  
  hide details  
Reply
My Rig
(15 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K @ 4.6ghz Asus P8P67 PRO REV 3.1 2x MSI HD 7970 CF - (Ghz Edition Bios) Kingston HyperX 8GB DDR3 1600  
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung Spinpoint F1 1TB Asus  Corsair H60 Microsoft Windows 7 Ultimate 64 bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung T260HD  Razer Lycosa Corsair TX750 V2 Corsair Obsidian 800D 
MouseMouse PadAudio
Razer Deathadder Steel Series Logitech G35 
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X4 945 GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 EVGA GeForce GTX 570 HD Double Shot Corsair XMS3 4GB 
Hard DriveCoolingOSCase
Western Digital Caviar Blue 500GB Cooler Master Hyper 212  Windows 7 Ultimate 64 bit Antec 900 
Audio
Logitech  
  hide details  
Reply
post #2635 of 38704
Quote:
Originally Posted by ELCID777 View Post

Did you try unlocking unofficial overclocking in the MSI cfg. folder? It's what I did.

Yeah, that I already did, what I ment is that nothing changed from that. Ive read people saying that their Mhz scroll can go over 2000, mine is 1652
post #2636 of 38704
Quote:
Originally Posted by Norlig View Post

Just flashed my cards to the ASus Bios.
Asus GPU Tweak wont give me more Mhz than 1125. and no change in MSI Afterburner.
Whats going on? frown.gif


Uninstall everything, Catalyst, Afterburner, Asus Tweak, etc.

 

Clean it with Atiman Uninstaller v.6.2.0

 

Reinstall Catalyst.

 

ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #2637 of 38704
Quote:
Originally Posted by Ken1649 View Post



Uninstall everything, Catalyst, Afterburner, Asus Tweak, etc.

Clean it with Atiman Uninstaller v.6.2.0

Reinstall Catalyst.

that was exactly what I did after I flashed them.

1. flashed them in DOS
2. uninstalled Catalyst with ATIman
3. installed RC11
4. installed CAP 3
post #2638 of 38704
Quote:
Originally Posted by Norlig View Post


that was exactly what I did after I flashed them.
1. flashed them in DOS
2. uninstalled Catalyst with ATIman
3. installed RC11
4. installed CAP 3


Try this if you really want to go that high. Not sure which Asus BIOS you flashed it to.

 

 

Uninstall Afterburner and Asus Tweak.

 

 

 

 

Tahiti_XT_C3860100_X00_BIOS_Dec20_2011.zip 420k .zip file

 

 

 

 


 

 

 

ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #2639 of 38704
Anyone have problems with their AB Beta11 applying overclock settings on startup?

Everytime I restart or turn on computer, my OC AND fans reset to stock at 925/1375 and stock 20% fan speed. I want it to load my 1025/1475 OC and my manual fan profile. I have tried reinstalling AB many times but it doesn't work. Quite annoying.

I already have everything in CCC-overdrive unchecked.
post #2640 of 38704
Quote:
Originally Posted by WiL11o6 View Post

Anyone have problems with their AB Beta11 applying overclock settings on startup?
Everytime I restart or turn on computer, my OC AND fans reset to stock at 925/1375 and stock 20% fan speed. I want it to load my 1025/1475 OC and my manual fan profile. I have tried reinstalling AB many times but it doesn't work. Quite annoying.
I already have everything in CCC-overdrive unchecked.


After Afterburner installed, once you touch Overdrive, it will take over from Afterburner.

 

Did you select "apply overclocking at windows startup"?

 

Disable ULPS too if you haven't.
 

 

 


Edited by Ken1649 - 1/29/12 at 1:58pm
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › [Official] AMD Radeon HD 7950/7970/7990 Owners Thread