Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › problem with msi gtx 580 lightning xtreme
New Posts  All Forums:Forum Nav:

problem with msi gtx 580 lightning xtreme

post #1 of 3
Thread Starter 
any info would help

i am such a newbie when it comes to these

ok umm after installing the card everything runs normal along with updated drivers .

problem starts every time i turn the comp on my monitor does not seem to detect the card while everything is running fine in the tower.

i would then hit the restart button once in order for me to start the computer back to normal .


stuff that i have tried are

updated my bios to latest

updated my graphic card drivers to latest




i am using

win 7 64bit

Intel® Core™ i5-2500K CPU @ 3.30GHz
CPU SPEED:
3.32 GHz

16 gb rams

corsair hx750

mb is using asus p8z68-v pro gen3



thanks for any help in advance

i really really hate to hit the restart button in order for my comp to start up normally
Edited by sojuoni - 1/13/12 at 5:02pm
post #2 of 3
Did u make sure all the connections are snug? from the monitor and tower?
Queso Fresco
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 MSI B350 Bazooka ASUS Turbo GTX 1060  T-Force DDR4 3000 16gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 250gb Intel 320 160gb SilverStone Heligon HE01 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Achieva Shimian  Monoprice MX Black SeaSonic X-750 Corsair 350D 
Mouse
Logitech G403 
  hide details  
Reply
Queso Fresco
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Ryzen 5 1600 MSI B350 Bazooka ASUS Turbo GTX 1060  T-Force DDR4 3000 16gb 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Samsung 840 250gb Intel 320 160gb SilverStone Heligon HE01 Windows 10 
MonitorKeyboardPowerCase
Achieva Shimian  Monoprice MX Black SeaSonic X-750 Corsair 350D 
Mouse
Logitech G403 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
yep the DVI are in correctly

i even tried to install the card onto an diff pci slot still same issue
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › problem with msi gtx 580 lightning xtreme