Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Cooling › [Official] NVIDIA GPU Mod Club - AKA "The Mod"
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] NVIDIA GPU Mod Club - AKA "The Mod" - Page 73

post #721 of 8626
I think that the block and gpu chip is on correctly, i have included a picture.450
post #722 of 8626
Do you have the pump attached to the Motherboard or Molex PSU connector?
Rig 2.0
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Asus P8Z77-V EVGA GTX780 SC ACX Samsung DDR 3 (2 DIMMS) MV-3V4G3D/US 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 SSD WD Caviar Black Asus DVD/RW Xigmatek s-1283 HDT (Air Cooling) 
CoolingCoolingOSMonitor
Scythe Slipstream 1200RPM (x2) Antec 140mm + Antec 120mm + Xigmatek 120mm (x2) Win 7 64bit Acer S243HL bmii - 24" 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 Corsair Carbide 300R MX 518 Auzentek X-Fi Forte 7.1 
  hide details  
Reply
Rig 2.0
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770k Asus P8Z77-V EVGA GTX780 SC ACX Samsung DDR 3 (2 DIMMS) MV-3V4G3D/US 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830 SSD WD Caviar Black Asus DVD/RW Xigmatek s-1283 HDT (Air Cooling) 
CoolingCoolingOSMonitor
Scythe Slipstream 1200RPM (x2) Antec 140mm + Antec 120mm + Xigmatek 120mm (x2) Win 7 64bit Acer S243HL bmii - 24" 
PowerCaseMouseAudio
Corsair TX750 Corsair Carbide 300R MX 518 Auzentek X-Fi Forte 7.1 
  hide details  
Reply
post #723 of 8626
I tried both, no change.
post #724 of 8626
try applying pressure from the top of the h60 block towards the GPU and see if that improves your temps, that will might give you an idea if it's bad contact or something else. Do you feel any heat coming out of the rad?
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
post #725 of 8626
It doesnt look like your zip ties are very tight
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.8 ghz ASRock Z68 Extreme 3 GTX 680 SLI G Skill Ripjaws 1600 
Hard DriveCoolingMonitorPower
256GB M4 SSD Raystorm CPU block Asus VW246H Nvidia Surround Kingwin Lazer 1kw 
Case
NZXT Switch 810 
  hide details  
Reply
My System
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k 4.8 ghz ASRock Z68 Extreme 3 GTX 680 SLI G Skill Ripjaws 1600 
Hard DriveCoolingMonitorPower
256GB M4 SSD Raystorm CPU block Asus VW246H Nvidia Surround Kingwin Lazer 1kw 
Case
NZXT Switch 810 
  hide details  
Reply
post #726 of 8626
I tried holding the gpu block down, no change. I am now at 37 idle though, an improvement. may the pump be bad? Is there a way to maybe check if it has problems?
post #727 of 8626
Maybe try another method of mounting via zip ties, rather than zip tying to the four corner things, wrap a zip tie or two around the circumference of the H60 pump and then zip tie through that. I think that will get you better downward pressure instead of the inward pressure you're getting now.

EDIT: how did holding the GPU block down have no change if you're now at 37?
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
post #728 of 8626
I tried starting furmark, it worked, but after a couple of seconds it went from 37 to 97 c.
97
post #729 of 8626
Quote:
Originally Posted by juano View Post

EDIT: how did holding the GPU block down have no change if you're now at 37?

It went down to 37 when I was not holding it down, the I held it and I saw no change.
post #730 of 8626
if you unplug the fan while the card is off and power the pump you should be able to tell if it's working, but I still really think it's bad pressure. Try the zip ties via the method I described and see if that helps.
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA Cooling
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Cooling › [Official] NVIDIA GPU Mod Club - AKA "The Mod"