Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Cooling › Weird problem with x2 580 GTXs
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Weird problem with x2 580 GTXs

post #1 of 2
Thread Starter 
Hello guys,

I have two water cooled 580 GTXs in SLI and i'm having some weird issues. Maybe this should be in the water cooling section but i'm not sure whether this is GPU issue or a water cooling issue.
Yesterday I was running BF3 and Skyrim wonderfully and everything was working fine. Today I fired up BF3 and it crashed to desktop with the error 'DirectX DCGI error something'. So I reset my GPU overclocking settings, uninstalled MSI Afterburner, and reinstalled the nVIDIA 290.53 driver. Fired BF3 again and played for a few minutes then I crash again, this time I get some 'app hang' error and the weird thing: One of my 580 card had significantly lower temp than the other card. One card is idling at 22° and the other on 27-28° but they've always had exactly the same temps until now. So I fired up BF3 again and played for a good while — I was beginning to think I was in the clear — then I suddenly get green artifacts / flickering on the screen frown.gif

Anyone have any advice or suggestions for me what to do?

Thanks in advance.

Edit: Looks like I've mucked up again and put this in the wrong section, could some moderator move it to the correct section?
Edited by braudrist - 1/25/12 at 1:07pm
post #2 of 2
Bump your voltage in afterburner by a coupe of notches.
or check your Afterburner overclock for stability.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA Cooling
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Cooling › Weird problem with x2 580 GTXs