Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Seriously, What causes this issue...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Seriously, What causes this issue...

post #1 of 10
Thread Starter 
Alright so really whats going on here now,

So randomly my game im playing will either
A) Split in half
20120126_030432.jpg
20111223_013009.jpg
B) Show random black bars going across

It so random when this stuff happens,
It always does it while im gaming never at desktop, that video shows what it did after it happen in swtor and i left the game that what it shows.

It happen over mutiple windows installs.
Before i had my ssd and after.

It only happen when i got my 6950 2gb about 5months ago.

I have 12.1 drivers, I always do fresh installs done it multiple times, none of my hardware is oc at all, graphics card run stock speeds so does cpu and got great temps on both cpu n card.

Half of the time i think its the drivers cause just a simple restart of the computer fixes it.

I dont know why it does this.

Could it be my graphics card? or one of the connections on it.
Ive tried both dvi ports and the hdmi port does it no matter what.

Any suggestion
Should i just RMA the card to make sure?
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
post #2 of 10

Odp: Seriously, What causes this issue...

Did you OC the 6950?
post #3 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by finger00 View Post

Did you OC the 6950?

If you read i said

I have 12.1 drivers, I always do fresh installs done it multiple times, none of my hardware is oc at all, graphics card run stock speeds so does cpu and got great temps on both cpu n card.
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
post #4 of 10
My dad had the screen shake ssue. The shake thing happened only in games that were running off his Revodrive, and went away for awhile when we changed his drivers. He has a pair of 6970s and we did said driver change, changed his revo out and changed the pcie slots his gpus were in, and he hasn't had it since we did those changes, 5 months ago.

Hope that helps, good luck!
post #5 of 10
Quote:
Originally Posted by Darkshowdo View Post


I have 12.1 drivers, I always do fresh installs done it multiple times, none of my hardware is oc at all, graphics card run stock speeds so does cpu and got great temps on both cpu n card.


From CCC upper right corner drop down menu select restore factory default then restart PC. If you have Afterburner, Trixx etc, do the same too. See if that helps.

 

ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
ケンジ
(16 items)
 
  
CPUCPUMotherboardGraphics
i7-3960X i7-980X GA-X79-UD7 / GA-X58A-UD9 7970 + 465 
GraphicsRAMRAMHard Drive
2x 6990 + 580 16GB 2133 MHz 24GB 2000 MHz 120GB x 2 RAID0 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
120GB x 4 RAID0 Raptor 300GB x 2 RAID0 CPU-370 CPU-370 
CoolingCoolingOSPower
VID-AR699 EK FB X58A-UD9 Win 7 Ultimate x64 1500W / 1250W+1200W 
  hide details  
Reply
post #6 of 10
I think its a GPU problem . RMA it .

If u have any othr GPU thn try it on ur PC.
post #7 of 10
Someone here had this problem a while ago... I think he ended up RMAing the card.
My System
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67-M XFX HD 6970 2x4GB Ripjaws X 1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830, 128 GB Various HDDs Sony NEC Optiarc DVD burner Cooler Master Hyper 212+ (CPU) 
CoolingOSMonitorKeyboard
Accelero Twin Turbo II (GPU) Windows 7 Ultimate 64-bit LG E2360 Microsoft SideWinder X6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 650TX v2 CM HAF 912 Plus Razer DeathAdder Steelseries SX 
AudioAudio
Audio Technica ATH-M50x Fiio E07K 
  hide details  
Reply
My System
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K Asus P8P67-M XFX HD 6970 2x4GB Ripjaws X 1600 9-9-9-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 830, 128 GB Various HDDs Sony NEC Optiarc DVD burner Cooler Master Hyper 212+ (CPU) 
CoolingOSMonitorKeyboard
Accelero Twin Turbo II (GPU) Windows 7 Ultimate 64-bit LG E2360 Microsoft SideWinder X6 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair 650TX v2 CM HAF 912 Plus Razer DeathAdder Steelseries SX 
AudioAudio
Audio Technica ATH-M50x Fiio E07K 
  hide details  
Reply
post #8 of 10
I remember something similar too .
Contact Sapphire about this , and RMA if necessary .
It should not be a CCC error .

PS : Before you do anything clean your AMD CCC drivers with Driver Sweeper ( http://phyxion.net/Driver-Sweeper/Driver-Sweeper/ ) , and Re install it .
Blue Bridge
(14 items)
 
Mobile Fortress
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K @4.5Ghz ASRock P67 PRO3 B3 PNY Quadro M4000 Kingston HyperX 32GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial BX100 250 Western Digital Caviar Black Coolermaster Hyper 212 EVO Windows 10 Pro X64 / OpenSUSE 13,2 
MonitorKeyboardPowerCase
CrossOver LED-P 2560x1440 60hz S-IPS 27" Microsoft N.E.K 4000 CoolerMaster Real Power Pro 1000W Chieftech AEGIS Full tower 
MouseAudio
CM Storm Reaper ASUS Xonar DX 7.1 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Llano A6 3400m Lenovo Torpedo A55/A60M 54CN18WW Radeon HD 6520G Radeon HD 6650M 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
OEM Lenovo DDR 1333  Hitachi 750GB CD/DVD/DL/RW burner Stock laptop cooler 
OSMonitorKeyboardPower
Win7 x64 Pro 15.6' LED 1366X768 Onboard 6Cell battery 
CaseMouseAudioOther
Multi touch touchpad + a CM Storm Reaper Realtek Lossless audio Wacom CTH470 digitizer 
  hide details  
Reply
Blue Bridge
(14 items)
 
Mobile Fortress
(16 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K @4.5Ghz ASRock P67 PRO3 B3 PNY Quadro M4000 Kingston HyperX 32GB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Crucial BX100 250 Western Digital Caviar Black Coolermaster Hyper 212 EVO Windows 10 Pro X64 / OpenSUSE 13,2 
MonitorKeyboardPowerCase
CrossOver LED-P 2560x1440 60hz S-IPS 27" Microsoft N.E.K 4000 CoolerMaster Real Power Pro 1000W Chieftech AEGIS Full tower 
MouseAudio
CM Storm Reaper ASUS Xonar DX 7.1 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Llano A6 3400m Lenovo Torpedo A55/A60M 54CN18WW Radeon HD 6520G Radeon HD 6650M 
RAMHard DriveOptical DriveCooling
OEM Lenovo DDR 1333  Hitachi 750GB CD/DVD/DL/RW burner Stock laptop cooler 
OSMonitorKeyboardPower
Win7 x64 Pro 15.6' LED 1366X768 Onboard 6Cell battery 
CaseMouseAudioOther
Multi touch touchpad + a CM Storm Reaper Realtek Lossless audio Wacom CTH470 digitizer 
  hide details  
Reply
post #9 of 10
Thread Starter 
Yeh i already reset setting to defaults,

I just went ahead and RMA it, So no pc for the next 2 weeks lame..
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
post #10 of 10
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Viski View Post

Someone here had this problem a while ago... I think he ended up RMAing the card.

Do you got a link to it?
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
Dante
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core I5 4690k 4.4ghz MSI Z97-GAMING 5 MSI GTX 980Ti 12gb XMS3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD 1tb Intel 320 Ssd LEPA 240mm Watercooler Win7 Ult 
MonitorMonitorMonitorKeyboard
qnix 27" 1440p aoc 21" Crossover 289k  logitech g710+ 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair Tx650  Phantek Enthoo Pro G502 PS Logitech G 
Audio
Shure SHR400 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Seriously, What causes this issue...