Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Voltages wont stick
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Voltages wont stick

post #1 of 5
Thread Starter 
So i oc'd my 2 5770 to 960/1350, and they run good with 1.225 volts in MSI afterburner. But each time i turn off my system, it will reset back to stock voltage when i turn it back on again. Any ideas why it does this?
My PC
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom ii 1090T GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ HIS radeon hd 6770 MSI Hawk hd 5770 
RAMHard DriveCoolingOS
8gb G skill sniper Western Digital 500GB caviar blue Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 
PowerCase
Antec Earth Watts Series 750W Thermaltake Element G 
  hide details  
Reply
My PC
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom ii 1090T GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ HIS radeon hd 6770 MSI Hawk hd 5770 
RAMHard DriveCoolingOS
8gb G skill sniper Western Digital 500GB caviar blue Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 
PowerCase
Antec Earth Watts Series 750W Thermaltake Element G 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
May sound silly, but do you have the button checked at the bottom that says "Apply Overclocking at Startup"? Sometimes it is the simple things tongue.gif
post #3 of 5
Thread Starter 
Well, dont i feel smart tongue.gif
It was unchecked, and it turns out, that was the problem haha
Thanks for the help strat
My PC
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom ii 1090T GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ HIS radeon hd 6770 MSI Hawk hd 5770 
RAMHard DriveCoolingOS
8gb G skill sniper Western Digital 500GB caviar blue Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 
PowerCase
Antec Earth Watts Series 750W Thermaltake Element G 
  hide details  
Reply
My PC
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD Phenom ii 1090T GIGABYTE GA-990FXA-UD3 AM3+ HIS radeon hd 6770 MSI Hawk hd 5770 
RAMHard DriveCoolingOS
8gb G skill sniper Western Digital 500GB caviar blue Noctua NH-D14 Windows 7 Home Premium 
PowerCase
Antec Earth Watts Series 750W Thermaltake Element G 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Glad to have helped. I've had blonde moments plenty of times myself. I was putting this rig together a while back and had everything hooked up and ready to go. Fired it up and everything came on and ran fine but had no video. The fans would spin up, HDD's were spinning and even the beep codes showed everything was fine, just no video. I spent another hour re-checking everything, even as far as re-seating the CPU and RAM. I finally started looking into the power connections and I had only one of the 6 pin connections hooked up to the GPU. Felt like an idiot, something so simple.
post #5 of 5
THere was a post arround where you could post the silliest error you did and how you tried everything wasting time until you saw the obvious mistake, the easy one that you didn't think about. Might as well post this wink.gif

Cya
I like turtles ^^
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980x Gigabyte X58A-OC HIS Radeon HD 6970 2 GB Turbo 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD Caviar Blue 640 GB + WD Caviar Blue 320 GB Silicon Power SSD V30 60Gb Antec Khuler 620 Windows 8 professional 64bits 
MonitorKeyboardPowerCase
22" LG + 17" LG Razer Blackwidow Ultimate Be Quiet Pure Power L8-CM-530W Antec 900 
MouseMouse Pad
Logitech G400 Roccat Taito 
  hide details  
Reply
I like turtles ^^
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 980x Gigabyte X58A-OC HIS Radeon HD 6970 2 GB Turbo 16GB Kingston HyperX 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
WD Caviar Blue 640 GB + WD Caviar Blue 320 GB Silicon Power SSD V30 60Gb Antec Khuler 620 Windows 8 professional 64bits 
MonitorKeyboardPowerCase
22" LG + 17" LG Razer Blackwidow Ultimate Be Quiet Pure Power L8-CM-530W Antec 900 
MouseMouse Pad
Logitech G400 Roccat Taito 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Voltages wont stick