Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Installed new psu and now audio on my speakers is barely there.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Installed new psu and now audio on my speakers is barely there.

post #1 of 5
Thread Starter 
Hi guys, i recently bought an ax750 and decided to put it in and do a little cable management. Hooked everything back up. Put the speaker plug back into my sound card, but it seems though now that the audio on my speakers is cut in about 1/4th atleast. I can max out my speakers and itunes music is not that loud. I have my volume on max for everything in the panel so i really don't know at all. I didn't change the software at all which is why i don't get why it's doing this. I did check for a driver update and there is no update available.

I have a SB titanium if that helps. (i'm pretty sure, was quite a while ago)

And i know the PSU probably has nothing to do with it but that's when it happened. I rechecked all connections all are snug.
Edited by Dannnnn_the_man - 1/28/12 at 7:32pm
Excalibur
(16 items)
 
  
Reply
Excalibur
(16 items)
 
  
Reply
post #2 of 5
Quite the odd issue, have you checked Volume Mixer to ensure that Speakers is at a desirable number, and not very low?
post #3 of 5
Thread Starter 
I have, all things are at max in the volume mixer. That's why i don't get it, i literally have not done anything. Maybe ill reinstall drivers again.
Excalibur
(16 items)
 
  
Reply
Excalibur
(16 items)
 
  
Reply
post #4 of 5
I say reseat the audio card, then reseat all connections.

To further rule out the PSU, try your old PSU; if it's the same, something's worse than wrong! tongue.gif
post #5 of 5
Thread Starter 
I took out the soundcard and plugged it into GPU and it worked fine. So i assume there was a problem with the sound card, ill try updating drivers.
Excalibur
(16 items)
 
  
Reply
Excalibur
(16 items)
 
  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Installed new psu and now audio on my speakers is barely there.