Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Cooling › Accelero XTREME Plus on 5870
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Accelero XTREME Plus on 5870 - Page 2

post #11 of 12
you might of killed your card i know i they had some issues with the ones for 5970 killing cards. But sence you cant get onboard video either id reset cmos and see if that helps.
SABERWOLF
(18 items)
 
XEON-WOLF
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6800K MSI X99A GAMING PRO CARBON EVGA GTX 1080 FTW Hydro Copper G.SKILL TridentZ Series 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung EVO 850 500 EK-SBAY Dual DDC 3.2 PWM Serial Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper Radiator 360 Hardware Labs Black Ice SR2 Multiport Black Car... 
CoolingCoolingOSMonitor
EK-CoolStream RAD XTC 420 koolance 380i Windows 10 Pro ASUS VW246H Black 24" 2ms 
PowerCaseMouseAudio
SeaSonic M12D SS-850 850W  Thermaltake core x71 CM Storm Sentinel Advance II Corsair Void 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5675@4400 1.344 ASUS P6X58D-E XfX RX480 RS F3-12800CL7T-6GBPI 6-7-6-21 1T 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
F3-12800CL9S-4GBRL WDC WD1001FALS-00J7B1 ST31000340AS WDC WD7500AAKS-00RBA0 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi HDS723020BLA642 ihas 624-A SilverStone Heligon HE01 windows 10 64 Pro 
MonitorPowerCase
Vizio 42inch lcd tv CORSAIR CMPSU-950TX Modded Rocketfish 
  hide details  
Reply
SABERWOLF
(18 items)
 
XEON-WOLF
(18 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6800K MSI X99A GAMING PRO CARBON EVGA GTX 1080 FTW Hydro Copper G.SKILL TridentZ Series 
Hard DriveCoolingCoolingCooling
Samsung EVO 850 500 EK-SBAY Dual DDC 3.2 PWM Serial Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper Radiator 360 Hardware Labs Black Ice SR2 Multiport Black Car... 
CoolingCoolingOSMonitor
EK-CoolStream RAD XTC 420 koolance 380i Windows 10 Pro ASUS VW246H Black 24" 2ms 
PowerCaseMouseAudio
SeaSonic M12D SS-850 850W  Thermaltake core x71 CM Storm Sentinel Advance II Corsair Void 
CPUMotherboardGraphicsRAM
X5675@4400 1.344 ASUS P6X58D-E XfX RX480 RS F3-12800CL7T-6GBPI 6-7-6-21 1T 
RAMHard DriveHard DriveHard Drive
F3-12800CL9S-4GBRL WDC WD1001FALS-00J7B1 ST31000340AS WDC WD7500AAKS-00RBA0 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Hitachi HDS723020BLA642 ihas 624-A SilverStone Heligon HE01 windows 10 64 Pro 
MonitorPowerCase
Vizio 42inch lcd tv CORSAIR CMPSU-950TX Modded Rocketfish 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
Thread Starter 
Reset CMOS, still no luck. =/

I'm convinced my mobo is dead to be honest. I took the mobo out of the case, connected it to two different power supplies and nothing. The fan header I use for my case fan doesn't give any power to any fan, no LED's on the Dr. Debugger, no LED's anywhere for that matter and the only thing that seems to give me any response is the CPU fan spins. I would imagine Dr. Debugger would run me some codes back if there were some issues but nothing unfortunately.

I'm going to give ASRock a call tomorrow and see whats up but I doubt anything will come of it. Thanks anyways guys.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: ATI Cooling
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Cooling › Accelero XTREME Plus on 5870