Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Gpu1 and 2 usage fluctuates
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gpu1 and 2 usage fluctuates

post #1 of 5
Thread Starter 
Hi Guys,

I just finished my new build and have started folding today smile.gif

I got 3 x GTX580 and use the v7 client. Here is a screenshot of the usage:

373

Any ideas?
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
Yea, lots of em. Disable SLI while folding, update to the latest beta nvidia drivers, and do this to all three of your GPU slots in v7.
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
Main Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2700k ASUS P8P67 WS Revolution EVGA 980 Ti SC+ Samsung 4x4GB DDR3 1866MHz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Samsung 850 Evo 1TB Samsung Spinpoint F4 2TB Samsung BD Combo Noctua NH-D14 
OSMonitorPowerCase
Windows 10 64 bit Asus PG279Q Kingwin Lazer Platinum 1000W Silverstone Raven RV03 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
after you runs the v7 client for 3 gtx 580..open your task manager>process> look for fahcore 15_exe>right click>set priority> make sure put it to normal..this usually occur to my gtx 460. give it a try.biggrin.gif
My On Off Hobby
(15 items)
 
Alienware M15x
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 740QM P55 GTX 260m 4GB DDR 3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD RW Win 7 HP 64bit 15inch HD resolution 
PowerCase
150Watt dell Magnesium alloy 
  hide details  
Reply
My On Off Hobby
(15 items)
 
Alienware M15x
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 740QM P55 GTX 260m 4GB DDR 3 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB DVD RW Win 7 HP 64bit 15inch HD resolution 
PowerCase
150Watt dell Magnesium alloy 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by juano View Post

Yea, lots of em. Disable SLI while folding, update to the latest beta nvidia drivers, and do this to all three of your GPU slots in v7.

Man, i should have known. Disabling SLI did the trick doh.gif +Rep for you sir thumb.gif
Quote:
Originally Posted by Hackcremo View Post

after you runs the v7 client for 3 gtx 580..open your task manager>process> look for fahcore 15_exe>right click>set priority> make sure put it to normal..this usually occur to my gtx 460. give it a try.biggrin.gif

Ok did that too, thx, REP
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
Red devil
(23 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7-3960x ASUS Rampage IV Extreme 3 x EVGA GeForce GTX580 SLI GSkill Ripjawz 4GB 1866Mhz x 4 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Vertex 3 240GB Samsung F3 1TB x 2 RAID0 Caviar Green 2TB Pioneer BD-R 
CoolingCoolingCoolingCooling
EK full cover GTX580 x 3 EK HF Extreme EN Koolance RIVE full cover Aquaero 5 XT 
CoolingCoolingCoolingOS
xspc rx 360 xspc rs 360 aerocool shark x 20 Windows 8 pro 64 
MonitorKeyboardPowerCase
ASUS 27'  Logitech G19 Corsair AX1200 CaseLabs M8 
MouseMouse PadAudio
Logitech G9x Razer Vespula Logitech G35 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Quote:
Originally Posted by yannickhk View Post

Quote:
Originally Posted by Hackcremo View Post

after you runs the v7 client for 3 gtx 580..open your task manager>process> look for fahcore 15_exe>right click>set priority> make sure put it to normal..this usually occur to my gtx 460. give it a try.biggrin.gif

Ok did that too, thx, REP

If this works for you, you might wanna get a program like Prio/SetPriority to have it permanently stick, it will reset after a restart (every new WU as I understand it). Not having used any application of this sort myself I can't recommend any to you, but have a look around for a good one.
Frigg d.y.
(23 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770K@4600MHz 1.288V ASUS P8Z68-V EVGA Geforce GTX780Ti@1293MHz 2x4GB G.Skill TrindentX 2400 CL10@2133 CL10 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Corsair Force F60 2.5" SSD OCZ Agility 3 120GB 2.5" SSD EK-Supremacy CSQ Full Nickel EK-FC Titan Nickel CSQ 
CoolingCoolingCoolingCooling
Alphacool VPP655 w/ EK D5 X-Top Rev.2 EK-Coolstream Rad XTX 360 & XSPC RS240 Phobya Balancer 150 Reservoir 3xScythe GT AP-15@7V, 2xNexus Real Silent 120mm... 
OSOSMonitorMonitor
Linux Mint 16 64-bit Windows 7 64-bit Qix Qx2710LED Evolution II 2560x1440 Dell U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 84 w/ Cherry MX Clear  Enermax Platimax 1500W NZXT H630 Func MS3 
Mouse PadAudioOther
Qpad Sweclockers Edition BRIK DAC & AMP Ducky DK9008G2 Pro w/ Cherry MX Clear  
  hide details  
Reply
Frigg d.y.
(23 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3770K@4600MHz 1.288V ASUS P8Z68-V EVGA Geforce GTX780Ti@1293MHz 2x4GB G.Skill TrindentX 2400 CL10@2133 CL10 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Corsair Force F60 2.5" SSD OCZ Agility 3 120GB 2.5" SSD EK-Supremacy CSQ Full Nickel EK-FC Titan Nickel CSQ 
CoolingCoolingCoolingCooling
Alphacool VPP655 w/ EK D5 X-Top Rev.2 EK-Coolstream Rad XTX 360 & XSPC RS240 Phobya Balancer 150 Reservoir 3xScythe GT AP-15@7V, 2xNexus Real Silent 120mm... 
OSOSMonitorMonitor
Linux Mint 16 64-bit Windows 7 64-bit Qix Qx2710LED Evolution II 2560x1440 Dell U2311H 1920x1080 
KeyboardPowerCaseMouse
Keycool 84 w/ Cherry MX Clear  Enermax Platimax 1500W NZXT H630 Func MS3 
Mouse PadAudioOther
Qpad Sweclockers Edition BRIK DAC & AMP Ducky DK9008G2 Pro w/ Cherry MX Clear  
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Overclock.net Folding@Home Team
Overclock.net › Forums › Overclockers Care › Overclock.net Folding@Home Team › Gpu1 and 2 usage fluctuates