Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › GTX 580 SLI Problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTX 580 SLI Problem - Page 2

post #11 of 12

 

Seems odd...  But now at least you know its not your OC, as it doesnt work properly with stock either means its either the benchmark or a driver issue..

 

I know 3DMark11 had SLI issues when it was first released, but the first update fixed it so as long as your running version 1.0.1 or greater it should work. 

 

And being it had worked and now doesnt then I would say doing a fresh driver install, and make sure you use driver sweeper to clean files left behind before installing new drivers. 

 

Also try uninstalling and reinstalling those benchmarks..

 

 


Edited by 10acjed - 1/31/12 at 11:24am
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
The Money Pit
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-950 - 4.24 @ 1.40v Batch #3941B089 EVGA X58 SLI LE MSI 580 GTX Lightning - 950/1900/2200 @ 1.1v 6GB Mushkin @ 1475 - 6-8-6-24 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
120GB Vertex Plus 2 x 500GB WD Blues RAID0 Lite-On DVD/CD Custom H20 Loop 
OSMonitorPowerCase
Win 7 Ulti-64 25" I-Inc iH253 Antec TruePower New TP-750 CoolerMaster HAF 932 
  hide details  
Reply
post #12 of 12
I've had this happen in BF3 and the solution was to reinstall the drivers. Don't know why the 2nd card started to simply use 10-20% after having been fine previously but reinstall of drivers fixed it. Has happened twice I think now (note: 3DMark11 was fine and used both cards so slightly different to your problem).
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › NVIDIA Drivers and Overclocking Software › GTX 580 SLI Problem