Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Doesn't boot.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Doesn't boot.

post #1 of 3
Thread Starter 
Installed the Sunbeam last night and booted up everything worked great except the fan on the back, so I took it apart and replaced it no problems, worked last night. This morning I noticed the fan on the back wasn't spinning at full RPMs so I took it apart again and totally took the fan out. Well now the whole computer does not boot. Fans and everything turn on but I get a no signal screen on my monitor. Now I have no clue what to do.
I tried clearing CMOS and taking the battery out. No dice
Weird thing is too, I can hit the power button to turn on, but when I hold it for 10 seconds to turn off it doesn't turn off...
LUCKY
(13 items)
 
  
CPUGraphicsHard DriveOS
I5 3570 4890 1 TB WD Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell 2407 Saitek Eclipse OCZ Powerstream 850 Custom (build log in sig) 
Mouse
MX518 
  hide details  
Reply
LUCKY
(13 items)
 
  
CPUGraphicsHard DriveOS
I5 3570 4890 1 TB WD Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell 2407 Saitek Eclipse OCZ Powerstream 850 Custom (build log in sig) 
Mouse
MX518 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Thread Starter 
Ok, Im sorry this is really strange, I am still at a loss but I turned the PSU off pulled the cmos and set it to clear turned the psu back on and hit the power button and I think it cleared, pulled the CMos jumper and the computer booted up...

What the crap, anybody have an explanation?
LUCKY
(13 items)
 
  
CPUGraphicsHard DriveOS
I5 3570 4890 1 TB WD Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell 2407 Saitek Eclipse OCZ Powerstream 850 Custom (build log in sig) 
Mouse
MX518 
  hide details  
Reply
LUCKY
(13 items)
 
  
CPUGraphicsHard DriveOS
I5 3570 4890 1 TB WD Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
Dell 2407 Saitek Eclipse OCZ Powerstream 850 Custom (build log in sig) 
Mouse
MX518 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
The PSU's fan is probably designed to spin accordingly to the temperature... so you probably should've left it alone...sorry, I can't help you much... You could RMA it and cross your fingers.
Omicron Lyrae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 BE @3.6 Asus M4A785TD-V EVO Sapphire HD5770 V2 OCZ 2x2GB Gold DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB Sony Lightscribe DVD-RW Windows 7 Professional 64-bit AOC F22+ 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Cherry Scissor Switch Flat Keyboard OCZ StealthXstream 600W Cooler Master Elite 334 Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
Omicron Lyrae
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X3 720 BE @3.6 Asus M4A785TD-V EVO Sapphire HD5770 V2 OCZ 2x2GB Gold DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Samsung Spinpoint F3 1TB Sony Lightscribe DVD-RW Windows 7 Professional 64-bit AOC F22+ 1080p 
KeyboardPowerCaseMouse
Cherry Scissor Switch Flat Keyboard OCZ StealthXstream 600W Cooler Master Elite 334 Microsoft Sidewinder 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Doesn't boot.